Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Najlepsze klasy to...

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialem sie dowiedzieć jaka klasa waszym zdaniem jest najlepsza? Temat zalożony z myslą o poczatkujacych i nie umiejacych sie zdecydowac graczach. Przykladem jestem JA. :D

Chwilowo gram enginerem wydaje mi sie dobry lecz czegos mi w nim brakuje.

Prosil bym podawac bronie najlepsze dla najlepszej waszym zdaniem klasy.

np.

Enginer-XM8C

To jest oczywiscie przyklad.

Opublikowano

Po pierwsze prefiksy.... po drugie czytaj tuty/info będziesz wiedział jaka klasa jest dobra, po trzecie... z myśla o nie umiejących się zdecydować graczach lol człowieku rozwiń trochę temat, było już takich tematów sporo jeśli jesteś początkujący to powinieneś na początek przeczytać regulamin forum, działu i gry w którą grasz

Opublikowano

@2x up dobrze mówi, poczytaj trochę poradników.

Mi się dobrze grało w ten sposób :

Assault - SCAR-L/XM8C

Medic - XM8/Saiga 12k

OndteAw.png
Opublikowano

Osobiscie lubie jezdzic i rozwalac ludzi lubie tez latac ale to czesciej apaczem (helikopterem).

Wiec jaka klasa by byla najlepsza do takich zachowan?

Opublikowano

Wypelnij ankiety na sponsorpay, zarob 1,4k Fundsow, kup AEK`a na zawsze i holosight na tydzien. Ja mam przewaznie staty 5:1 ( 20/4, [bez holo] pod koniec rundy, zazwyczaj tyle jest ). Mowa o assaulcie

Bf Moderators - lmfao

Opublikowano

Ja trochę tu gram na Reconie, troche na Medicu... przypadł do gustu Medic choć Eng też nie zły... Assualtem nie pogardzę a Recon wyśmienity na dłuuugie dystansy, lecz coś go zjebali.

10906.png

Opublikowano

Co prawda to prawda, dlatego przerzuciłem się na Medyka, dobry w zwarciu jak i na średnim dystansie.

10906.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Od najlepszego:

1.Medyk:

- M249 Saw

- M60

2. Inżynier:

-MP7/MP7 (jak kto woli ;))

-XM8c

3. Assalt:

-SCAR-L

- AEK/AK

4. Recon:

-M24/M95

-GOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...