Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pomocy ktoś mi ukradł konto !

Uberfuhrer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Nie wiedziałem gdzie to napisać więc napisałem to tutaj.

Najpierw było tak że ściągałem sobie demko mass effect 3 i jak miałem już ok. 85% i zaczęło mnie wywalać z origina

to znaczy najpierw mnie wywaliło, a gdy próbowałem wejść znowu na konto pisało, że użytkownik jest zalogowany.

Zalogowałem się mimo to lecz jak próbowałem kontynuować pobieranie nic się nie działo.

Pomyślałem że to tylko chwilowe problemy lecz gdy 5 min. temu wchodziłem na pocztę przyszedł do mnie e-mail z informacją,

że mój adres e-mail został zmieniony na taki : [email protected]

Zaniepokoiłem się tym więc postanowiłem wejść na konto ea lecz nie mogłem się zalogować.

Wtedy już byłem pewny, że ktoś ukradł mi konto.

Co mam zrobić ? Pomocy !

Opublikowano

ea.com - pomoc - skontaktuj się z doradcą

Jeżeli znasz podaną przy rejestracji datę urodzenia to spokojnie konto odzyskasz. Opisz im całą sytuację na live chacie. Proponuję także format, gdyż zapewne masz keyloggery na kompie.

Masz email złodzieja, możesz iść na policję i zgłosić kradzież konta, ja bym tak zrobił.

Opublikowano

Na podstawie daty urodzin rozpoznawany jest właściciel konta. Pisz do supportu, może oni coś zaradzą. Możesz napisać na ten mail, że sprawa została zgłoszona na policję i dobrze mu radzisz aby oddał konto to cofniesz zgłoszenie, może to jakiś dzieciak i się przestraszy. (po niemiecku)

Opublikowano

To co napisałem mu na e-mail to zignorował i chyba jedyne wyjście to na policje tylko jak to im zgłosić ?

Mam te 2 gry które straciłem i mam do nich cd-keye tylko nie mam tego konta na którym te gry są zarejestrowane.

Opublikowano

Zgłoś po prostu kradzież jak każdą inną. Zapewne przyjdą i przeszukają komputer, więc wszystkie nieoryginalne programy radzę wyrzucić.

Do supportu też wato zajrzeć, zawsze może coś pomogą. Opisz zaistniałą sytuację zaznaczając swoje zdenerwowanie.

Opublikowano

Właśnie daj im te keye i maila oni już sobie poradzą :). Mi ukradli steama z 10 grami w tym cod mw2 cod bo cod m3 i to olałem bo wole bfa.... Ale jak by mi bfa ukradli to od razu na policje :)

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...