Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informatyka xD FILM

RuSs3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i jak to zwykle na lekcji informatyki bywa uczymy się robić reklame o gumie do żucia. Zajebisty program nauczania.

Ten temat jest taki głupi, że nawet na google ciężko coś znaleźć...

ja mam zrobic Swoja reklame ale nie wiem jak

zrób zdjęcie gumy do żucia i napisz w paintcie, że jest najlepsza. I zrób jeszcze coś jak z reklamy oreo. Że np. najpierw trzeba ją rozdeptać czy coś, potem zalać sokiem malinowym, bo normalnie nie ma żadnego smaku i dopiero wtedy można sobie ją pożżżżżżuć.

PS. i koniecznie zawrzyj coś o promocji, że niby kosztowało 3zł a teraz przeceniono na 2.30zł

PS2. opcjonalnie możesz do każdej gumy dorzucać fmsa/riba

Opublikowano

i jak to zwykle na lekcji informatyki bywa uczymy się robić reklame o gumie do żucia. Zajebisty program nauczania.

Ten temat jest taki głupi, że nawet na google ciężko coś znaleźć...

zrób zdjęcie gumy do żucia i napisz w paintcie, że jest najlepsza. I zrób jeszcze coś jak z reklamy oreo. Że np. najpierw trzeba ją rozdeptać czy coś, potem zalać sokiem malinowym, bo normalnie nie ma żadnego smaku i dopiero wtedy można sobie ją pożżżżżżuć.

PS. i koniecznie zawrzyj coś o promocji, że niby kosztowało 3zł a teraz przeceniono na 2.30zł

PS2. opcjonalnie możesz do każdej gumy dorzucać fmsa/riba

pozdro ... nie mieszkam zycia prywatnego z metinem :) nie jestem Metinczyk

Opublikowano

Ale co to FMS i RIB to wiesz :P.

Masz coś do Metina?

Najwięcej tematów i odpowiedzi w tym dziale.

Że dużo neo gra to prawda, a gra taka sobie... Ja się z ludzi nie nabijam, że grają w np. w Tibie.

Informatyka. To jest pojebane. Oczywiście głównym celem takiej reklamy jest sprawdzenie umiejętności obsługi owych programów.

Mogli chociaż dać normalny temat. Zrób to co możesz trochę wyobraźni. Nie korzystaj z płatnych programów bo one mają dużo opcji zwykle. Zrób tylko w darmowych, powiedz, że lepiej nie mogłeś bo nie łamiesz prawa, a nigdzie nie pisało, że potrzebny jest zakup programów.

Przypomniało mi się, jak był temat o antywirusach na informatyce. Informatyka z wychowawcą i kumpel powiedział, że on nie korzysta z antywirusa bo często reinstaluje system. Moim zdaniem to jego sprawa jak woli, ale nauczyciel tak wydarł na niego morde, że szok...Zaczął jeszcze straszyć go policją, że ma znajomego i znajomy mu tłumaczył, że mógłby mu wysłać zarażony plik... I że on tego nie zgłosi itd. Ale tak morde darł i teraz jak coś jest na ten temat to mówi "prawda <imię_kolegi>" -.-.

obraz24.png

Opublikowano

Ale co to FMS i RIB to wiesz :P.

Masz coś do Metina?

Najwięcej tematów i odpowiedzi w tym dziale.

Że dużo neo gra to prawda, a gra taka sobie... Ja się z ludzi nie nabijam, że grają w np. w Tibie.

Informatyka. To jest pojebane. Oczywiście głównym celem takiej reklamy jest sprawdzenie umiejętności obsługi owych programów.

Mogli chociaż dać normalny temat. Zrób to co możesz trochę wyobraźni. Nie korzystaj z płatnych programów bo one mają dużo opcji zwykle. Zrób tylko w darmowych, powiedz, że lepiej nie mogłeś bo nie łamiesz prawa, a nigdzie nie pisało, że potrzebny jest zakup programów.

Przypomniało mi się, jak był temat o antywirusach na informatyce. Informatyka z wychowawcą i kumpel powiedział, że on nie korzysta z antywirusa bo często reinstaluje system. Moim zdaniem to jego sprawa jak woli, ale nauczyciel tak wydarł na niego morde, że szok...Zaczął jeszcze straszyć go policją, że ma znajomego i znajomy mu tłumaczył, że mógłby mu wysłać zarażony plik... I że on tego nie zgłosi itd. Ale tak morde darł i teraz jak coś jest na ten temat to mówi "prawda <imię_kolegi>" -.-.

nom dzieki za rade

ps. w dziale metina sie udzielam bo znam dobrze ta gre i nie gram 24/7 :) gram maxymalnie po 2-3 godzinki i nie wydaje na nia Plnow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...