Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o [POMOC] Serwer Minecraft na koncie shell

Fatalityyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z wybraniem konta shellowego na którym chciałbym zrobić serwer.Chciał bym żeby konto było dobre i nie kosztowało dużo mój limit to 25 zł i nie chciał bym płacić jakiejś kwoty co miesiąc.Słyszałem że są oferty kont shellowych za które płaci sie raz dożywotnio albo raz na rok takie oferty interesowały by mnie najbardziej :D ... Z Góry dzięki

Opublikowano

@UP robiłem juz kilka kont darmowych ale zwykle po 24 h konto było usuwane dlatego chciałem jakiej płatne które płaci sie raz ale dzięki spróbuje i tego :P próbowałem ale java wyłaczona :/

Opublikowano

Shellmix posiada darmowe konto z Javą ;) Lecz wiadome... Serv ma być PRIV a nie PUB, a MyShell ma konta pod Servery Gier PUB lecz najtańsze za 25 zł / Rok

Ps. ShellMix chyba po 1-2 Godz Proces wyłącza

Opublikowano

Spoko dzięki pomogłeś ale jak by ktos dodał jeszcze jakieś oferty z kontami shellowym nie obraził bym się :D Ale w sumie myshell.pl odpada bo tam jest 25 zl ale za 2 miesiace :/ ale i tak pomogłeś leci lubie to

Opublikowano

25 zł za 2 miesiące to jest tyle co nic....

Taniej na pewno nie znajdziesz, chłopie jak nie stać Cię wydać tyle co 2 miesiące to wcale się za to nie bierz, bo taniej nie znajdziesz :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Spoko wielkie dzięki obaj dostaniecie po lajku za chęci właśnie chciałem sie zdecydować na myshell.pl ale poprostu słyszałem od kilku osób że są jakieś tam zagraniczne konta shell za które płaci sie raz dożywotnio albo raz do roku i mnie to ciekawiło ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...