Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kolejny Dylemacik

Look3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

joł, mam kolejny dylemat. jakoż iż nie miałem okazji grac na ps3 w takie gry jak np. tekken, mc, sf itd. To pytam sie was ktora gre własnie z takich bijatyk kupic? moga byc najnowsze. mysle ze cos takiego: street fighter x tekken, albo Mortal Kombat Komplete Edition, marvel vs capcom 3 itd. piszcie co naprawde polecacie, daje lajki

beznazwy1rra.png

Sygna by: HardMyStyle

Opublikowano

Mam tekkena 6, gra wymiata.

Posiadam także najnowszego MortalCombat. Obie gry wymiatają i polecam!

Aha, jeżeli masz internet w swoim PS3(jeżeli nie, to zakup kabel Ethernet i podłącz) to wejdź w PSStore, sklep. Są tam dema tych właśnie gier:).

skpUo.png

Opublikowano

Aha, jeżeli masz internet w swoim PS3(jeżeli nie, to zakup kabel Ethernet i podłącz) to wejdź w PSStore, sklep. Są tam dema tych właśnie gier:).

no niestety mam problem z podlaczeniem neta, jutro dzwonie na infolinie moze mi pomoga, mam jakis zjebany int. a ja jeszcze zoltodziob 3 miechy pleya mam :(

beznazwy1rra.png

Opublikowano

Nigdy nie było dema Tekkena(żadnej części) jedynie jest demo Mortal Kombat 9

wracając do tematu

jak się zdecydujesz na Tekkenta to tylko Tekken 5 Dark Reesurrection jeśli chodzi o grę po sieci, jeśli połasisz się na 6 część to na PS Store masz za 99zł T6 + Soul Calibur Broken Destiny który też jest fajny

na SF X Tekken jeszcze trochę poczekasz, w sumie wiadomo tylko tyle że gra powinna ukazać się w tym roku, chodzą też plotki o fuzji SF+MK ale to tylko plotki

Mortal Kombat 9 możesz brać w ciemno i nie powinieneś być zawiedziony

o serii Marvel się nie wypowiadam bo nie przypadła mi do gustu

z bijatyk to polecam UFC3 o ile jesteś fanem MMA

jak masz problem z połączeniem konsoli do internetu to skorzystaj z poradnika który jest dostępny w tym dziale, ew załóż nowy temat i opisz dokładnie całą sytuacje a na pewno ktoś postara się pomóc

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Nigdy nie było dema Tekkena(żadnej części) jedynie jest demo Mortal Kombat 9

wracając do tematu

jak się zdecydujesz na Tekkenta to tylko Tekken 5 Dark Reesurrection jeśli chodzi o grę po sieci, jeśli połasisz się na 6 część to na PS Store masz za 99zł T6 + Soul Calibur Broken Destiny który też jest fajny

na SF X Tekken jeszcze trochę poczekasz, w sumie wiadomo tylko tyle że gra powinna ukazać się w tym roku, chodzą też plotki o fuzji SF+MK ale to tylko plotki

Mortal Kombat 9 możesz brać w ciemno i nie powinieneś być zawiedziony

o serii Marvel się nie wypowiadam bo nie przypadła mi do gustu

z bijatyk to polecam UFC3 o ile jesteś fanem MMA

jak masz problem z połączeniem konsoli do internetu to skorzystaj z poradnika który jest dostępny w tym dziale, ew załóż nowy temat i opisz dokładnie całą sytuacje a na pewno ktoś postara się pomóc

własnie nie kreca mnie takie wwe, mma :) dzieki za rade leci lajk+ wypowiadac sie dalej

beznazwy1rra.png

Opublikowano

także brałbym MK. Tekken jakoś do mnie nie trafia - za mało brutalny xD widziałem gameplaye z ps3 i grałem na psp, a różnic pomiędzy obiema wersjami jest mało (na ps3 jest tryb przygody), znudził mi się bardzo szybko.

fs_overall.png

Opublikowano

MOrtal KOmbat: CE.

naprawde boski remake + all dlc.

sam nie posiadam - nie przepadam za bijatykami.. ale u kuzyna na kanapie bawilem sie swietnie (tak teraz komentarze o podtekscie homoseksualnym)

@edit: nie, kenedisiowi zadna gra sie nie podoba, wiec jak dorwie cos interesujacego to sobie gra i poleca i broni jak lew ;f

Opublikowano

MOrtal KOmbat: CE.

naprawde boski remake + all dlc.

sam nie posiadam - nie przepadam za bijatykami.. ale u kuzyna na kanapie bawilem sie swietnie (tak teraz komentarze o podtekscie homoseksualnym)

wazelina :)

hm... obejrze

beznazwy1rra.png

Opublikowano

mam demko mortal kombat i przynajmniej po nim mogę ocenić ,że to badziew. Taka mini gierka. Bierz tekkena

A powiedzcie, dostane jeszcze Tekken 6 premierowke?

beznazwy1rra.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...