Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy instalacji...

Hubert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem ,gdy chce zainstalowac silka to wyskakuje mi okno z napisem:

This is a client file that can be used after the Legend2 update.

Users who wish to log into the game quickly

on the day of Legend2 update,please keep the client file until

the day of Legend2 update and use it on the very day

Ściągnałem jeszcze raz klienta ale jest to samo.

Opublikowano

może ściągnąłeś nie tego co trzeba... Sam wczoraj reinstalowałem silka, i takiego błędu nie miałem.

Pamiętaj, RODZINA jest najważniejsza!!!
Opublikowano

upewnij sie ze masz silka ver. 1.38 jak tak to próbuj az do skutku kiedys musi zaskoczyc i bedziecie mogli zainstalowac

Opublikowano

tez tak mialem nie wywalilem silka z dysku na ktorym mialem go zainstalowanego i jak chcialem go na nowo wgrac to tez mi blad wyskakiwal :]

ale potem sie z czailem i usunolem i wszystko ladnie smiga 8)

Jeśli Atakujesz,To Zabijasz

Server:Hercules

Level:28 I Ciągle Rośnie :*

Broń:Glavia Full Str..

Gildia:Mam xD

Build:Fire+Glavia

testcopyym4.jpg

Coś dla ucha

Opublikowano

widzisz, tylko trzeba było ściągnąć odpowiedniego klienta, z oryginalnej stronki silka.

Bywalec
Opublikowano
widzisz, tylko trzeba było ściągnąć odpowiedniego klienta, z oryginalnej stronki silka.

jak sie nie znasz nie gadaj jest to dobra versja silka tylko cos od JM sie dzieje na stronke tez nie moge wejsc sie zalogowac... i jak nie wiesz nie gadaj ze zla versja bo instalowalem ja jeszcze kilka dni temu i git dzis chcialem i dupa ten sam blad co wszyscy

Opublikowano

Gdybyś poczytał wszystkie tematy związane z problemami, to byś wiedział o co codzi. Jeżeli od razu zabierasz się do oczerniania ludzi, to daj sobie na wstrzymanie, chyba że jesteś "dzieckiem neo", to jesteś usprawiedliwiony.

Dalsze komentarze z twojej strony będą znaczyły o niedojrzałości. A te powtarzanie się... bez komentarza.

Opublikowano

@up

Pogódź się z tym kolego, że to mpc.. Tu każdy chce może i ogólnie jest fajnie, w koncu mamy nowe logo!!

@asd

Sciągnij sro jeszcze raz, i zainstaluj, proste, nie o.O? Albo sformatuj PC. LOL! Poza tym takie topiki to na sr0.com (jescze mnie pobiją ze regulamin zlamalem, w koncu kazdy chce być fajny)

Opublikowano

JM jak to Gej Max musiał coś zjeb** i nie da sie ani silka zainstalować ani na stronę lognac , nowy bag ^^ jedynie ci co mieli zainstalowanego i tylko aktualizacje zrobili maga grać .

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano

Czasem wolniejsze kompy nie radza sobie z ta instalka i wyskakuje ten blad (sam tak mialem). Jesli instalka jest pobrana z oficjalnej strony to proponuje powylaczac wsztstkie programy dzialajace w tle, ktore zamulaja kompa i sprobowac uruchomic instalatora. Jesli to nie pomoze to zrobic formata, postawic winde od nowa i zanim od nowa zaintalujesz wszystkie mniej wazne programy to odpal instalatora. Mi pomoglo. Ewentualnie nagraj sobie folder z zainstalowanym silkiem od kumpla i zgraj na swojego kompa, powinien dzialac.

Opublikowano

to nie od tego ze komputer jest wolny bo mam raczej dobry , wczesniej instalowalem silka bez problemu dopiero po tym uqdacie jest cos nie tak

83416dfa001f9912.jpg
  • Dodaj nową pozycję...