Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena woj body 85 s26

Shasiro�™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Postać ma 100kk-700kk"

- to ma 100kk czy 700kk?

700kk - 1200zł..

Moim zdaniem to fake. Zbyt piękne EQ, zbyt duża rozbieżność, zbyt piękna truta ;p

Opublikowano

Tak myślę że ponad 1,500 zł spokojnie ;)

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Fake moim zdaniem .

Jakieś dziecko itp . Wtysli ss eq . Kasy SM to uwierzę . ASle nie przerobione pędzlem w paincie ..

Takich kont raczej się nie sprzedaję . Na is musiałeś wyjebać z 1,5k zł i sie pytasz na takim forum ile jest warte ? No kurwa chłopie . fake jak chuj ;]

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

nie wiem dlaczego, ale nie mogę dać edita ;/.

Opłaca się sprzedawać? bo ja jestem jeden w ranku na moim lvl jestem sam. A jest duży % na bana

nie wydaje mi sie ze dostaniesz bana

na allegro piszesz ze postac ma 80-90 lvl i nie podajesz królestwa :)

ch** Ci zrobia :P

PS oplaca sie teraz

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Postanowione. Postaci nie sprzedaję. ps. Truta ma śr 42%. Gdy miałem zmiankę wrzuciłem ( bo miała 2 %) i weszło :D. Chętnych zapraszam do obejrzenia " podziwiania " maczo zapraszam na atlantydę v2 albo koniec v1. Możliwe, też że będę w katakumach. Nick znajdziecie bo jestem jeden z tym lvl chyba. Zamknijcie temat.

76561198034810506.png

Opublikowano

jak wyjdziesz z antalndyy bo napewno to jest kit , to chetnie obejrze . chyba ze sie pofatyguję na tej av .

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...