Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]czy opłaca się grać francuzami ?

ameno12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem pytania. Czy chodzi ci o to, jak dobrze zarabiają? Bo zarabiają jak każda inna nacja. Co do tego kim się najlepiej gra, to nie ma najlepszej nacji, bo to by było trochę bardzo głupie. Po co by wtedy były inne nacje.

Francuskie czołgi lekkie do 4 poziomu są strasznie wolne, strasznie słabe działa mają i są świetnie opancerzone. Od 5 poziomu są szybkie, nie mają pancerza i mają dobre, a nawet bardzo dobre działa. Czołgi ciężkie do poziomu 5 mają średniawy pancerz, słabe działa i są strasznie wolne. Od 6 poziomu dalej mają średniawy pancerz, ale działa mają świetne i są całkiem szybkie.

Opublikowano

Graj Niemcami .Niemcy mają najlepszy czołg początkowy od innych później jest trochę gorzej ale daje rady :D pozdro ;)

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

froncuzi są nawet dobrzy .. ja np moim czołgiem lepszym od francuza nie moglem go przebic :/ dobry pancerz maja francuzi ale kiepskie działa :D

Daj like

chyba ze się boisz dać like ;]

jak nie dasz like to daj minusa xD

Ale jak dasz minusa, to znak ze się boisz kliknąć like ;]

Opublikowano

Drugie i trzecie działo do AMX12t to prawie to samo. Zastanawiam się czy w ogóle kupować to trzecie jak mam już drugie, bo jedyna różnica to zwiększona penetracja o 8 mm, a na nadmiar kredytów nie narzekam.

Opublikowano

Ja Mam AMX 13 75 i Bardzo dobrze sie gra Czołg Zwinny zwrotny i Dobre dzialki Spokojnie Lówe przebija i kv-3 tez i tym podobne

g6mwt5eyvwzy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...