Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zrobić?

Gold Pocket

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich...

Chciałbym się zapytać co zrobić / kupić / ulepszyć w mojej postaci...

mam 300 tyś. 60 poziom....

na swoim koncie (postaci) mam tylko samochód Packer Ceresco...

Teraz, nie wiem czy ulepszać postać, może kupić średni samochód...

Chciałbym wysłuchać waszego zdania na ten temat...

Opublikowano

polecam ci kupic samochod za 40k a reszte sobie postac ulepszyc np jakies modyfikacje albo ubrania pobaw sie

ja wydalem ponad 200k na testowanie broni ;p

Opublikowano

Ja polecam Ci zakup Happy Landings III, taka modyfikacja, która redukuje Ci otrzymywane obrażenia podczas upadku. W zależności od twojego trybu gry - snajper lub gracz w środku rozgrywki, kup sobie Kevlar Implants (masz więcej hp, lecz wolniej się poruszasz) lub Clotting Aggent (szybciej się zaczynasz leczyć, lecz dłużej się leczysz; na 3 poziomie cały czas się leczysz - nawet jak otrzymujesz obrażenia). Trochę kaski zostaw na ulepszone bronie z modyfikacjami różnymi, auta co kto lubi. Za te dobre autka trzeba płacić za spawn, a za te pozostałe za darmo możesz spawnować kiedy tyklo chcesz, więc ja nie widzę powodów do kupowania lepszych aut. Do auta przymusowo zamontuj Mobily Supply Unit, dzięki czemu jak podejdziesz do bagażnika możesz zaopatrzyć się w amunicję, zmieniać broń i co tam dalej wolisz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...