Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champion] 6300 IP

Vipus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziggsem teraz pośmiagłem troche, jest niezły na mida, Q ma wykokszone jak i ulti, ciekawy slow z ogarniętym dmg, W jeszcze nie ogarniam do końca :P

Rivenka to ogar na topa jeżeli umiesz grać, dmg, survi, stun, dasho shield :P Możesz też iść nią na junglę.

P.S. Poczekaj lepiej na przecenę i kup obie po 487RP :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Grałem obiema postaciami i 2 tak smao ogarniam i Fajnie mi sie nimi gra jednak poczekam na wiecej opini ^.-

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

Powiem Tak w Ziggsie podobaja mi sie jego skille Ale strasznie spada mu mana w Early. Co Do Riven nie ma Many +w Riven Papier na początku bo all skile z bliska i jest łatwym celem na 1st Blooda ...

Chociaż jestem bardziej przekonany do Ziggsa to chyba wybiore Riven ^.-

All%20World.png

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

Ja bardziej bym Ci doradził Ziggsa : Ziggs jest świetny na mida.Ktoś nim ogarnie - kosi

Riven - Rivena to zbytnio nie znam i o nim info nie posiadam ... więc

ja Ci polecam Ziggsa :D

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

A co sądzicie na Temat Fizza ?

All%20World.png

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

Fizz też jest dobry, dobry dodge skill, ogarnięte AoE ulti, healing reduction i spell dmg over time, lecz ciężej go ogarnąć - raczej lecimy nim na mida, a ze względu na to, że nie jest ranged ma ciężej. Chociaż posiada dashyk, który szybko niweluje różnicę odległości między Tobą a wrogiem :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Fizz bardzo dobra postać, dobry dmg w early i w late, robiony pod AP trudny do zabicia. przydatny do TF z ulti, możliwość uniknięcia ataku, krwawienie. dobry escape system

Ziggs, manożerny w early, na początku kiepsko mu idzie, natomiast w late już lepiej sobie radzi. troszkę przymulone ulti, przed którym można uciec. ujdzie escape system

Riven bardzo dobry offtank, tarcza, stun, dobre combo, ulti 2x. dobry solotoper, na solo też nie najgorszy. ostatnio nerf, ale mało odczuwalny.

polecam Fizza.

Opublikowano

Kupiłęm fizza w Promocji, A jeszcze 1 pytanie co ile są nowe promocje na Bohaterów równo z Rotacją?

All%20World.png

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

Kupiłęm fizza w Promocji, A jeszcze 1 pytanie co ile są nowe promocje na Bohaterów równo z Rotacją?

Promocje na bohaterów są co weekend piątek-niedziela
Opublikowano

Dzięki. Do Zamknięcia

All%20World.png

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...