Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Blad podczas laczenia sie z serwerem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. ! mam problem Otoz postawilem swoj serwer metin2 . Serwer jest narazie na hamachi wszystkie porty mam odblokowane , zapory wylaczone .i jak wchodze na metka i sie chce zalogowac to pisze mi "Blad podczas laczenia sie z serwerem" Moze mi ktos pomoc ? :D

Opublikowano

Client dobrze Skonfigurowany ? Serverinfo.py ? zmienione ip ?

Jeżeli chcesz Clienta pod siebie to robisz ip z końcówką 100?

zmieniles ustawienia karty na hamachi?

Dobrze skonfigurowałeś w Sysinstall?

Nie masz jakichś błędów ? w VirtualPC /VirtualBox ?

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano
Client dobrze Skonfigurowany ? Serverinfo.py ? zmienione ip ? Jeżeli chcesz Clienta pod siebie to robisz ip z końcówką 100? zmieniles ustawienia karty na hamachi? Dobrze skonfigurowałeś w Sysinstall? Nie masz jakichś błędów ? w VirtualPC /VirtualBox ?
I czy masz pliki 2008 czy 2010? Jak masz 2008 czy zrobiłeś spol i wkleiłeś do niego z końcówką .100? Masz 2010 to masz dobrze skonfigurowane pliki root z końcówką .100? Czy masz pliki np od sherera, Badara? SysInstall dobrze zrobiony?

Co za różnica, czy ma z normalną końcówką, czy z końcówką 100?

Opublikowano

Tak. Pliki serwerowe mam od Jerryego w Sysinstallu pierwsze ip mam z koncowka normalna 2-gie z koncowka 100 obok tego jest cos tam 255 to mam 255.0.0.0 w portmapie mam zmienione ip wszedzie na swoje mam odblokowanych z 30 portow wszystkie sa wlaczone . Spolszczenie zrobione ma plikach z 2008r.

edit Dalej mam ten sam blad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...