Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakaś fajna gra

wasd123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co powiedzieliście wszystkie miałem i przeszedłem kilkakrotnie ;) chodzi mi o jakąś taką nowsza z nutką ekonomi , np że możemy ulepszać jednostki w lepszy sprzęt. Nie piszcze warhammer 40k druga czesc bo grałem ;D

Opublikowano

A mam total wara , znacie coś fajnego coś podobnego do earth 2160 , command & conquer 3 , supreme commander?

grałem w aoe 3 i polecam ;D

Podobno starcraft II jest fajny . Jakie są wasze opinie.

Grałem w empire earth 3 dno i metr mułu.

Opublikowano

Warcraft III, Age of Empires III, LOL

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Starcraft 2 do dobra gierka, polecam ją , tym bardziej jeżeli takie przypadają ci do gustu , ale jeżeli lubisz strategie powinna ci się spodobać także Europa Universalis 3 , która ze wszystkimi dodatkami zapewnia ci wciągnięcie na wiele tygodni ;D

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Wszystkie części Stronghold (Twierdza) i nawet nawet Age of Empires III. Jako tako można też zaliczyć serię Emergency i oczywiście Heroes Might and Magic III parę innych dobrych gier, lecz nie mogę sobie teraz jakoś przypomnieć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...