Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]...WoF Pomocy!

krzysiu55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka wszytkim. Chciałbym was zapytać o jedną małą rzecz. A więc,zrobiłem sobie świat w terrari i postać na Modzie SoftCare(czy jakoś tak). No i zszedłem sobie spokojniutko do piekła wrzuciłem Tą lalke Guida iii..? Właśnie nic..nie pojawił się boss..Pisało "Guide was slain"(czerwonymi literami..)i boss nie przybył...Proszę was o konkretne wskazówki. HELP!!!!(Oczywiście terraria z MPC Forum wersja 1.1.1)(aha i zapomniałem dodac...Trzeba mieć koniecznie 400hp? i many?)

Opublikowano

W sumie to nie jest bug tylko tak jest zrobione. Jest 50% szans, że boss się pojawi przy wrzuceniu lalki. Musisz spróbować jeszcze raz. I nie musisz mieć 400hp jeśli masz dobry sprzęt i potrafisz tak pokonać WoF'a. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

No więc...Mam troche "zcheatowane" Że się tak wyraże to eq..itp..no i jak drugi raz wrzucam lalke nic niewyskakuje..i sie nie pojawia drugi raz guide was slain..i nic sie nie robi..mam próbować do skutku? czy to przez to że Cheatowane eq mam? czy to sie nie liczy?

Opublikowano

On jako jedyny nie potrzebuje domku, lecz jeśli znajdzie się dla niego miejsce nie pogardzi. Upewnij się, że Guide żyje jeśli tak, weź lalka i idź ją wrzuć do lawy.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Widocznie jest już zespawnowany WoF. Jeśli za drugim razem nie wyświetliło się to znaczy, że WoF jest gdzieś w Underworld. Musisz przejść cały Underworld i poszukać pewnie gdzieś jest. Nie można zespawnować 2 na raz i jeśli się nie pojawił komunikat Guide was slain to znaczy, że WoF musi być w Underworld.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Aha dzięki poszukam wrazie problemów..Napisze jeszcze.

No i jest problem..Wrzuciłem lalke..upewniłem się o guida...szukam WoF'a i zaraz mi pisze Guide Has Arrived..co teraz robić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...