Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer dedykowany

Darh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie odnośnie serwera dedykowanego. Chciałbym kupić serwer Wooden na hostingu CraftServe.pl

http://craftserve.pl/oferta

Zastanawiam się czy opłaca się brać ten, czy poszukać innego. Potrzebuję serwer na 3-4 osoby. Stawiany na zwykłym pliku serwerowym, bez pluginów. Co sądzicie o tym hostingu?

Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

ja ci go polecam mam na nim serwer Dirt i gram sobie z kolegą.

dlaczego ci polecam ponieważ masz dostęp do plików możesz zmieniać ip serwera można też ustawiać że tak powiem procesy np dziś o 22:00 serwer ma się wyłąnczyc a jutro o 10:00 ma się włączyć.Konfiguracja serwera jest przyjemna wystarczy że klikniesz i masz spis np poziomu na serwerze.Na hostingu nie ma czegoś takiego jak wirtualny portfel masz np 2 serwery i jak wpłacisz 10 zł na 1 to na drugi ci nie doda 10 zł jeżeli się pomyliłeś i wpłaciłeś np 100 nie na ten serwer wystarczy że do nich napiszesz a odrazu kasę z 1 serwera przeniosą na 2 (tyle ile będziesz chciał)

serwer jest no-lagg i ma też wiele zastosowań innych!

Jak mi nie wierzysz to napisz do mnie a podam ci ip do serwera mojego

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Oferty są dość dobre.Ja gram z kolegami na wooden.Jest bez lagowo że tak napisze.Gra jest płynna.Żadnych bugów no no i tyle :D Polecam ,a zresztą 90% korzysta z CraftServe. Możecie się ze mną oczywiście nie zgodzić.Ja tak o tym sądzę i Ci polecam :D trzymaj się ^_^

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Polecam ten serwis, mój brat kupuje tam serwery i nie ma problemu. Dobra obsługa, idealna ilość ramu w stosunku do liczby slotów. Super

Heh, śmieszne.

Opublikowano

Ja polecam Ci mineserv.eu Według mnie lepsza oferta i dużo możliwości. Dobry bukkit, 0 lagów i możliwość dodania pluginów.

snikersproject1.png
Bywalec
Opublikowano

To tak:

mctb.shop.tm

Najtaniej przy dużej ilości slotów (80-100 slotów 1,20 za jeden)

Póżniej:

sored.pl

Super ale drogo.

mineserv.pl

Nie aż tak drogo i trzyma fason.

ownserver.pl

Tanio, z Francji, ale lagi... ;(

Zobacz jeszcze spis:

http://www.mpcforum.pl/topic/552529-spis-hostingow-minecraft/

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...