Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElSword problem z połączeniemi

rafalj1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem gdy wchodze w elsworda i się loguje to na początku jest dobrze wybieram postać i gram w jakieś 2 minuty mi się wyłącza i pisze że nie mam połączenia i mi z gry wychodzi

5mvx.jpg

Opublikowano

mam radiówke

kurna mam jeszcze inny problem ale nie związany z grą tylko z netem

gdy wchodze na jakieś strony to mi zbyt wolno się ładują mam 3,5 mb szybkości powinno z 2 sekundy się załadować

i z pobieraniem tak samo mi przerywa i wolno się pobierają pliki i musze przez utorrenta nie które pliki pobierać zamiast z przeglądarki

może to przez ten problem? mi się gra wyłącza mam jeszcze metina i znim tak samo się dzieje

5mvx.jpg

Opublikowano

Zadzwoń do dostawcy internetu zgłoś to, może to od nich. Ja kiedyś miałem podobny problem i tkwił on właśnie u dostawcy.

Opublikowano

hmm możliwe miałem kiedyś radiówke z kuzynem podłączoną i było dobrze ale mialiśmy 1 mb w połowie czyli po 500kbs ! to był chyba najwolniejszy internet ! teraz muj kuzyn ma 1 mb i ja mam 3,5 i czuje jak bym miał z 1 kb szybkości !

5mvx.jpg

Opublikowano

ee dupa ten gościu napisał to samo co wy

chyba nic już nie pomoże gościu napisał tak :

Odpowiedź od: Sky Oceń odpowiedź 2012-02-25 21:30:01 Witaj rafalj1234,

Proszę sprawdzić swoje połączenie z internetem. Także powinno pomóc dodanie gry Elsword do wyjątków/wyłączenie firewalla.

Z poważaniem,

GM Sky

Portal: http://elsword.pl,

Support: Ticketowy System Zgłoszeń,

Forum: http://board.elsword.pl,

IRC: OnlineGamesNet, kanał #elsword.pl.

5mvx.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

problem rozwiązany temat do zamknięcia chociaż nie wiem jak ja to zrobiłem połączenia mi już nie przerywa i nie pisze że nia ma połączenia w grach :D

5mvx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...