Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko:D

justynka+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego nie mogę się zalogować na elitewars.pl jakieś prace remontowe trwają ? czy coś ?

Błąd serwera

Serwer http://elitewars.pl/register.php potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź. Może być przeciążony.

Oto kilka propozycji:

Błąd HTTP 504 (Gateway Timeout): Upłynął limit czasu bramy lub serwera proxy podczas oczekiwania na odpowiedź od serwera wyższego rzędu.

takie coś u mnie pisze

No nie bądź cham polub mój komentarz;d

Opublikowano

serwer był opłacony do 18.02 , nieopłaca nam się go przedłużać bo mamy dedyka pod silnik który robimy , niedługo wypuszczamy wersję beta ,

Dedyk :

8gm ram

procek : 8 x 2.0

net : 100/100 mb.

Opublikowano

serwer był opłacony do 18.02 , nieopłaca nam się go przedłużać bo mamy dedyka pod silnik który robimy , niedługo wypuszczamy wersję beta ,

Dedyk :

8gm ram

procek : 8 x 2.0

net : 100/100 mb.

No widze wy biznesmani jestescie bo licencje na devane załatwiliscie (devana jest open source).

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Oni wiedzą ile będzie grało. 33 osób z ekpipy -SPQR- , team 1331 , Być może team vT

Plus osoby wbijające bez teamu z innych światów , z reklamy mpc , filmiku youtube etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...