Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zacięcie sie gry.

bartek9505

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z BF, gdy pogram średnio od 45-60 minut, komputer sie zawiesza i pozostaje mi tylko reset komputera.

Dodam, ze komputer jest po formacie, ma zainstalowane sterowniki.

Nie wiem co jest tego przyczyną.

Proszę o pomoc.

PS. Komputer sie nie grzeje podczas rozgrywki, temperatura jest średnio 45 C.

Posiadam windosw 7, i wcześniej takie problemy nie występowały.

Opublikowano

W BFH jest coś podobnego, nikt nie wie od czego to zależy. Gra się po prostu zacina i koniec. Poszukam coś w necie i dam znać na pw.

Opublikowano

To jest wina PunkBustera , niestety nie ma rady na ten sposób, jedynym się zacina innym nie. Mi się tak robiło na Heroesach więc zmieniłem na Play 4 free

Opublikowano

To jest wina PunkBustera , niestety nie ma rady na ten sposób, jedynym się zacina innym nie. Mi się tak robiło na Heroesach więc zmieniłem na Play 4 free

Skąd twierdzenie, że jest to wina punkbustera ?

Opublikowano

Może nie masz zainstalowanych jakiś pierdół co instalowałeś miesiące przed formatem na przykład NET FRAMEWORK 3.5

ściągnąłeś sterowniki do swojej karty gradicznej? może to właśnie one ci pierdolą w systemie, a i czy jak ci się zatnie komp, to czy słyszysz dalszą grę/muzykę w głośnikach?

Opublikowano

Mam wszytko zainstalowane, co do sterowników slyszałem, że w bf3 są jakieś problemy z najnowszymi sterownikami, wiec pobiorę starsze.

Słychać tylko w głośnikach zwałe (trtrtrrttrtrrtrt)

Co do testu 3Dmarkiem to nie zrobie (program przestał działać)

Opublikowano

ja nie mam pod AGP tylko PC-e ; p

Zainstalowałem starsze sterowniki, zobaczymy.

A co do 11 to raczej play4free nie jest kompatybilne z dx11

Opublikowano

Jeden chuj :D No nie wiem, miałem ten sam problem z inną grą ''silkroad'' i problem dotyczył karty graficznej, wymieniłem i wszystko było OK, po co wgl robiłeś reinstall i czy prubowałeś instalowac na innych partycjach? D:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...