Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gildia

seba5152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...:)

Mam taki problem związany z gidlią....

A więc tak:

*Nazwa gildi...

Obecna nazwa gildi to "Err0r" Według was nazwa może zostać, czy zmienić na jakąś nazwe bardziej 'orginalną', jeżeli macie pomysły chętnie wysłucham.. ;)

*Logo gildi...

Mógłbym was prosić o wykonanie logo gildi, gdyż ja nie mam pomysłów (Kolory Czerwony oraz biały.. :) )

*Rozkręcenie gildi...

Jak mógłbym rozkręcić gildie..?

Założe strone z domeną PL dla gildi, oraz kanał na czacie GG gdzie będziemy mogli wspólnie rozmawiać..

Co jeszcze mógłbym zrobić...?

***Na koniec małe pytanko co do zarobku..

Biegając 15lv (Body) i bijąc metki mogę dobrze zarobić, czy zmienić sposób na zarobek..?

Jeżeli tak to na jaki.. :)

Z góry dziękuje.. :)

Pozdrawiam..

Opublikowano

Nazwa - Może HooliganS ?

Logo - Jeżeli chcesz jakieś logo pisz do mnie na PW. ;)

Rozkręcenie - Może kanał na VT / TS.

Zarobek - Tak,bij metki w m1, ładny zarobek będzie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Bywalec
Opublikowano

Nazwa proponuje ci RoyalArmy

logo- pisz w fanarcie

rozkręcic-zapros znajomych/kumpli z gry i daj im żeby mogli zapraszac to dalej pojdzie samo

bij metki w m1 lub zmien sie w mentala i idz do m3 lub drop medale

.

Opublikowano

Nazwa gildi troche nubska. Musisz zrobic na prawde dobra nazwe, ktora bedzie troche zabawna i przyciagajaca. Dla ludzi nazwa gildi jest rownie wazna co jej czlonkowie.

Co do loga to musi byc zwiazanie z nazwa. Nie moze byc tak ze dasz nazwe Spermojady a logo to bedzie kisiel o.O

Rozkrecasz reklama na forum metin2 pl, robisz kanal ts3, strone dobra swojej gildi. Starasz sie postawic budynki. Budynki baardzo przyciagaja ludzi.

15 lv i metiny bitwy to swietny zarobek. Jakos to jest chyba zbugowane bo na tym malym lv jest ogromna szansa na dobre ku, aura itd. Bardzo zadko dropi mi cos smieciowego. /

Mam nadzieje ze pomoglem

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Nazwa Gildi- Może OtherWorld.

Logo- Poproś *ZiomQ* świetny grafik może ci pomoże ;)

Rozkręcić możesz za pomocą dodawanie tematów na forach metin2 np: na forum metin2.pl ;) lub YT lub po prostu zapraszać w grze ;)

antyactav2.png

Opublikowano

nazwa: GuildOfWar

Logo: najlepiej w FanArcie poszukaj

Rozkręcenie: Tak jak już upki pisali na forum metina, YT, w grze trochę pospamuj (zawsze coś), albo sposób mojego qmpla: sklep zakłada gdzie są normalne itemsy, ale w nazwie pisze "zapraszam do gildi "xxx" pisac do "xxx" Możliwe że ktoś dojdzie, a i może coś ktoś zakupi ^^ (Ale taka nazwa sklepu nie jest zbyt pprzyciągająca i klientów za dużo nie bd miał). Załóż gildię zbierz jakis członków z 35+ i wyzywaj ludzi takich cińkich i wygrywaj wojny^^ To juz popularność podskoczy i też ktoś może będzie zainteresowany :)

Opublikowano

A co powiecie na FriendSline ?

Osobiście mi się nie podoba, dS nie zgrywają się ze sobą. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...