Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Patch

Kaaners14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam problem ze spatchowaniem się pliku o nazwie metin2_common_f_1211_14269

Wczoraj patchowałem około dwóch godzin i nic się nie ruszyło do przodu. Dzisiaj tak samo patchuję się cały czas i stoi w miejscu.

Może ktoś mógłby ten plik wrzucić na jakiś hosting i napisać gdzie go wkleić ?

Będę bardzo wdzięczny .

Pozdrawiam

Opublikowano

a na ilu się zatrzymuje??

edit:

spróbuj to

http://www.mpcforum.pl/topic/502632-dl-rozwiazanie-na-333-i-667-na-dzien-15122011/

wyłącz też antywira, zapore, sprawdź czy nie masz w procesach metka włąćzonego (ctr+alt+delete ? procesy)

a może reinstall metka? (z metin2.pl)

P.S. gdybym pomógł, proszę nagrodź mnie plusikiem, to mnie zmotywuje :)

Opublikowano

A powiesz może na jakich liczbach (%) staje Ci patchowanie?

Okej, trochę się spóźniłem, kolega u góry wyjaśnił, tamten sposób na pewno działa.

Opublikowano

Najlepiej będzie jak odinstalujesz metina i po prostu zainstalujesz na nowo gdy to nie pomoże polecam pobrać na nowo metka i powinno śmigać miałem, czasami problemy takie i to po prostu pomagało.

Jak zatrzymuje się ci przy 66,7% to może być od tego że na pasku masz włączonego więcej niż 1x metin2 patcher. A wtedy należy zainstalować na nowo metka.

antyactav2.png

Opublikowano

Mialem to samo. cały czas się zatrzymywało. Najlepiej ustaw komputer jak możesz na noc i powinno sie spatchowac. Ew. jak nic nie pomaga wyslij do supportu a oni udostępnią pliki. Reinstall nic nie pomaga, przynajmniej w moim przypadku.

zbyt duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...