Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niepoprawna Wersja Clienta

Dymek89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gram na 2 postaciach na 1 mam premke a na drugiej nie na tej co mam premke nic mi sie nie dzieje ale na tej bez premki ciagle mi wyskakuje komunikat ze mam niepoprawna wersje clienta da sie to jakos napraawic??

Opublikowano

hmmm a próbowałeś reinstalki?

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

to prostę ten problem jest już chyba od 2 tygodni. nic na to nie poradzisz. Ryżmax próbuje wymusic kupno premki ;]. więc albo kupupisz premke na drugią postac albo będzie Cię z gry wywalało

Opublikowano

Mam pytanie czy taki blad ma wiecej osob czy to z winy mojego komputera??

ten blad wyglada jak dc tylko pisze na nim ze mam nie poprawna wersje clienta

ma ktostak jeszcze??

Opublikowano

Mi sie ten blad czesto zdazak jak gralem ba SROkingu teraz juz go nie uzywam i jakos go niemam ale watpie ze to akurat tego winna

Und3rsoldier.png

Opublikowano

U mnie też występował ten błąd podczas używania srokinga. Teraz się przekonałem do ibota który jest o niebo lepszy i w jakiś dziwny sposób jeszcze ani razu nie dostałem tego komunikatu, gzie w srokingu go dostawałem średnio co 3-6h.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

ibot teraz nie dizala chyba najlepiej przynajmniej mi po ostatnich ubdate a na 97 lvl nie bede recznie expil napewno zajechal bym sie a lvla bym nie wbil

• Dodaj nową pozycję...