Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań :)

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam. Mam parę pytań:

1. Jak to jest z FB w weekend? Kiedyś słyszałem że GM'owie szczególnie w weekend sprawdzają pod względem FB. Czy to nadal aktualne?

2. Na czym byłby większy zarobek: dropić kamyki duchowe z Lorda Małp czy chodzić na Metki Cienia i liczyć na ogon węza+ z łuczników? Dodam że na serwie kamyki maja prawie tą samą cenę co ogony węża+.

3. W jakich okolicznościach GM'owie dają IP-ban?

4. Czy waithack lub mobberhack jest przez GM'a wykrywalny?

Z góry dziękuję za odpowiedzi. Za sensowne odpowiedzi daję lajki :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

1. Sam o tym nie wiem.

2.Zależy w stosunku do lorda jaki masz lv najlepiej chodzić na lorda 30-35lv a jak masz więcej niż 40 lv no to metki moim zdaniem.

3.GM'owie dają bany przeważnie za Fish Bot'y i różnego rodzaju oszustwa czyli hacki.

4.Raczej tak.

;)

antyactav2.png

Opublikowano

1. Zależy czy GM jest czy go nie ma. raczej nie chce im się sprawdzać, tylko czekają na zgłoszenia.

2. Oczywiście, że metki cienia leci ogon+ i kamyki.

3. Jeżeli zablokujesz HS'a, polecam bypass to nic się nie stanie, pozostaje zgłoszenie.

4. To co ^^

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Budowniczy
Opublikowano

Ja używam blokady HackShielda by Padmak. Może być czy zmienić na Blokadę by Misiekantos253?

Opublikowano

Witam. Mam parę pytań:

1. Jak to jest z FB w weekend? Kiedyś słyszałem że GM'owie szczególnie w weekend sprawdzają pod względem FB. Czy to nadal aktualne?

2. Na czym byłby większy zarobek: dropić kamyki duchowe z Lorda Małp czy chodzić na Metki Cienia i liczyć na ogon węza+ z łuczników? Dodam że na serwie kamyki maja prawie tą samą cenę co ogony węża+.

3. W jakich okolicznościach GM'owie dają IP-ban?

4. Czy waithack lub mobberhack jest przez GM'a wykrywalny?

Z góry dziękuję za odpowiedzi. Za sensowne odpowiedzi daję lajki :)

Pozdrawiam.

1.pewnie tak jest :) ludzie w weekend raczej nie pracują i maja wiecej czasu na gre :)

2.idz na metki cienia

3.nie wiem

4.wystarczy ze jakis GM bedzie przebiegac obok Cb albo ktos Cie zraportuje i masz bana :)

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...