Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] 1.6.2 Hack

woBniaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj mnie naszło żeby od nowa zacząć robić hacki. Co powiecie?

menusx.png

espxh.png

Jakieś propozycje funkcji, coś? Oby nie aimbot :/

edit; oho widze że trzeba dodawać prefixy, to fajnie bo nie da sie zedytować tytułu ;/

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe woBniaR wraca :D

Ładnie się zapowiada a co do funkcji to długo by wymieniać.

To injector?

BTW. Też z miesiąc temu zrobiłem kilka hacków do soldata w tarainerze ce ale prawie wszystkie działały tylko na jedno ID i sobie dałem spokój bo nie wiedziałem jak naprawić.

Opublikowano

Kocham haki.. ej byś mógł dać do pobrania

Oczywiście + ee Wyślij mi link na PW .

Może dasz Speed Hacks czyli szybciej może ładować bronie szczelina i biegać...jak na clbing <---- nie wiem jak się to pisze . na clbing można latać dzięki hackerowi .

Opublikowano

Dobrze się zapowiada , czekam na wersję do pobrania :P

A jeśli chodzi o propozycje to ja proponuję żeby dodać speedhack .

5038.gif

KabdoPL.png

Opublikowano

Tak, będzie do tego mój injector, który przy okazji będzie uruchamiał też Soldata.

Speedhack dodany, zabieram się do damage multiplera.

@CRiAV - różnica slotów dla tej wersji to 0xC104 zamiast 0xC0F0 ;)

Opublikowano

Wymieńam funkcje propozycje.: Zoom Hack,damge hack, speed Hack, nieskończoność amunicji , zmienianie broni w terenie, Dubli Broń nie wiem jak to się pisze. i wiele więcej mam propozycji ;)

Opublikowano

To też jest tyle że życie pokazuje..to można przy okazji dodać : Jeta i nazwa gracza . i jak byś mógł też dodać że na mapie taką w prawym górnym rogu by się przydała i by pokazywała 1 drużynę i też 2 drużyna ;)

Fajnie się zapowiada ;) ;)

Opublikowano

Okej ale jak na razie wciąż mam mały problemik z czcionkami pisanymi w Soldacie, bo gdybym zrobił radar w zwykłym present to tak by się cięło że ciężko byłoby grać.

Opublikowano

To bez radaru prośmy .. ten hack będzie fajny ;) . Jak dodałeś już inne funkcje to zrób scen-ery hacka zdjęcia ,,

Opublikowano

Żeby nie było że się opieprzam, to będę tu pisał co aktualnie robie.

* Badanie SetStreamSource dało mi adres do funkcji w której Soldat rysuje poligony, czyli trójkąciki z których zbudowana jest mapa, więc podszycie się pod nią dało mi możliwość rysowania pod interfejsem w każdej rozdzielczości ... ale wciąż scenerie rysowane po poligonach przykrywają to co rysuje. Czeka mnie znowu babranie się w tym : o

Opublikowano

* Jedynym wyjściem jakie obecnie widzę, jest usunięcie tekstur z mapy. Co prawda można by je rysować ponownie, przed tym co ja rysuje, i wyglądałoby to w miarę ładnie, ale jeszcze zobacze

* Wstępne rysowanie poligonów działa całkiem dobrze

* Menu najprawdopodobniej się zmieni bo jest trochę zbyt małe

Screen rozwojowy

v2.PNG

Opublikowano

* Dodany damage multipler

* Teraz poligony mogą mieć obwódkę: (kolory zależą od typu poligonu, np. zabijający ma kolor czerwony, a zwykły ma kolor biały)

out.PNG

Lub być wypełnione:

in.PNG

* Aimbot w miare działa, ale jak na razie więcej szkodzi niż pomaga ;P (szczególnie przy dalszych odległościach)

Dzięki za usunięcie ostrzeżeń, Jamajkas.

Opublikowano

* Dodałem fajną opcję zmieniania typu poligonu - oczywiście zmiana poligonów zabijających lub raniących na normalne działa tylko na single player, ale np. zmiana poligonów lodowych na zwykłe i na odwrót działa na serwerach (jeśli poligon jest lodowy i np. ukośny a pod nim jest poligon który zabija, to serwer będzie dalej obliczał pozycje jako stojącego na bloku lodowym, więc nie można stać za blisko poligonu zabijającego bo zabije). Bardzo fajnie się ślizga po normalnych mapach ;) Może później dam filmik jak się to miło robi.

* Radar w trakcie produkcji ...

Opublikowano

Zamiana poligonów . Super się zapowiada czekamy ma dalsze informacje z strony

woBniaR. Widać że się starasz nigdy takiego hackera nie wiedziałem ;) Gratuluję ;)

Opublikowano

Nie jestem hackerem ;p Cheaterem też nie. Prędzej twórcą cheatów.

Jak na razie nie ma żadnego większego postępu bo krótko mówiąc po prostu się opierdalam, ale obiecuje że jeszcze dziś lub jutro będzie filmik z aktualnych funkcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...