Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] ze stroną główną Combat Arms

NerwusXXI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich graczy CA , mój problem zaczał się dość dawno temu ale dopiero teraz o nim napisze. A więc jakies 1,5 tygodnia temu strona CA przestała mi działac nie wiem dlaczego ale troche mnie to denerwuje, ponieważ chciałbym zobaczyć moje postępy w grze ^^.

Tutaj macie 2 screeny

1: http://imageshack.us.../caproblem.jpg/

2: http://imageshack.us...caproblem2.jpg/

Jak widać nie odtwarza niektórych elementów w sumie każdy element i może ktos z was wie o co chodzi .

Jeżeli ktos wie jak zrobić żeby ponownia mógł sie cieszyc strona CA to prosiłbym o pomoc a na teraz to koniec ;] i z góry DZIĘKUJE.

Opublikowano

Próbowałeś przez inną przeglądarkę? Usuń ciasteczka przeglądarki, ustaw na domyślną przeglądarkę inną niż IE, spróbuj wejść przez bramkę proxy. Wątpie aby to pomogło, jedyne co pomoże na 100%, to zadzwonienie do dostawcy internetu, oni powinni szybko to załatwić. Były już identyczne problemy opisywane tu na forum i nic nie pomagało, pomogło jedynie zadzwonienie do dostawcy internetu, też radzę tak zrobić.

Opublikowano

No z zadzwonieniem do dostawcy będzie problem ponieważ ja mieszkam w niemczech i nie znam jeszcze na tyle języka żeby sobie tak zadzwonic wiec to odpada :[.

Będe chyba musiał sie zadowalic niczym ..

Opublikowano

No z zadzwonieniem do dostawcy będzie problem ponieważ ja mieszkam w niemczech i nie znam jeszcze na tyle języka żeby sobie tak zadzwonic wiec to odpada :[.

Będe chyba musiał sie zadowalic niczym ..

a co z rodzicami ? powiedz im że masz taki problem i żeby pogadali z dostawcą, skoro się przeprowadzili do Niemiec to chyba na tyle język umieją.

Opublikowano

Ok już naprawiłem mój antyvirus go blokował <facepalm> dla ciekawskich używam McAfee Total Protect ^^.

A więc problem rozwiązany, rozumiem że mogę zamknąć, jak będziesz chciał żebym otworzył pisz PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...