Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dylemacik NFS

Look3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł, chciałbym sobie sprawić jakiegoś NFS'a. Do wyboru mam: Undercover, Shift2, Shift, Hot Pursuit.

Chciałbym aby była dobra grafika, dobre multi, przyjemnosc z jazdy. Wszystkie gry w Polskiej wersji jezykowej, za 104 zl :)

Premierowki

PS3

beznazwy1rra.png

Sygna by: HardMyStyle

Opublikowano

Shift i Shift 2 moim zdaniem nie warto, Undercover jest dobry a Hot Pursuit jest też całkiem niezły... ogólnie, wybrałbym Undercover'a. Takie jest moje zdanie.

10906.png

Opublikowano

Shift i Shift 2 moim zdaniem nie warto, Undercover jest dobry a Hot Pursuit jest też całkiem niezły... ogólnie, wybrałbym Undercover'a. Takie jest moje zdanie.

tez tak sadze, ze Undercover albo HP.

beznazwy1rra.png

Opublikowano

Najlepszy NFS w jakiego grałem to był Underground, szkoda że nie ma go na plejaka :(

Bierz NFS:Undercover

heh widze ze w starociach gustujesz :) jednak mnie interesuje jeszcze realizm jazdy, grafika, nowsze samochody

i w tym wypadku chyba zdecyduje sie na HOT PURSUIT, chyba ze moj kolega sprzeda mi shifta2 za 50 w folii, to sobie kupie inna gre ale dzieki za odp. daje lajki

beznazwy1rra.png

Opublikowano

heh widze ze w starociach gustujesz :) jednak mnie interesuje jeszcze realizm jazdy, grafika, nowsze samochody

i w tym wypadku chyba zdecyduje sie na HOT PURSUIT, chyba ze moj kolega sprzeda mi shifta2 za 50 w folii, to sobie kupie inna gre ale dzieki za odp. daje lajki

jeśli chcesz realizm jazdy to zapomnij o NFS, chcesz realizmu to kup sobie GT albo pograj w rFactora na PC

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ja i tak bym Ci radził wybrać Undercover'a ;] Ma super fabułe ;p

HP ma głupi model jazdy i teraz żałuje że go kupiłem ;p

sygn3nas.png

mca.png

Opublikowano

jeśli chcesz realizm jazdy to zapomnij o NFS, chcesz realizmu to kup sobie GT albo pograj w rFactora na PC

Jestes w bledzie :) np. GT 5 to kompletny shit! Jak bym naprawde chcial realizm to bym kupil Forza motorsport4 tylko ze jest na xBoxa :(

beznazwy1rra.png

Opublikowano

Jestes w bledzie :) np. GT 5 to kompletny shit! Jak bym naprawde chcial realizm to bym kupil Forza motorsport4 tylko ze jest na xBoxa :(

Ty to chyba nie znasz się na wyścigówkach ;) seria NFS to czysty arcade który polega na całkowitej zabawie, GT oraz Forza to czysty symulator czyli realizm, to że GT5 Ci się nie podoba albo nie potrafisz grać to już inna bajka

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ty to chyba nie znasz się na wyścigówkach ;) seria NFS to czysty arcade który polega na całkowitej zabawie, GT oraz Forza to czysty symulator czyli realizm, to że GT5 Ci się nie podoba albo nie potrafisz grać to już inna bajka

nie po prostu ogladalem wiele recenzji, mialem okazje zagrac w gt5 i gra jest okropna. grafika - srednia, jazda - zajebista, szczegoly - dno!

beznazwy1rra.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...