Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja serwera

neon120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no więc na początek witam all "noł lajfów", koxperów, duperów, bugerów i tak dalej mogę wymieniać

no to zaczynamy...

udało mi się w miarę moich możliwość zrobić tymczasowy prywatny serwer myko based max 70 lvl z itemkami z biffa to jest light farm więc trzeba trochę pograć żeby się uzbroić jako że chwilowo trwa "BETA" w razie chętnych graczy zapraszam na orc side więcej info możecie znaleźć na naszym forum http://www.graveyard.pun.pl

Pozdro Ghost

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

zacznijmy od tego że dopiero co ruszył 70 lvl max farm potrzeba ludzi automaster po relogu 70 skll auto

w sumie zostało tylko zrobienie dropów będzie śmigać idealnie więcej można raczej na forum zobaczyć

Opublikowano

ehhh myko based czyli exp jak na myko z tym że z mobów więcej leci... jeszcze będę zmniejszał go na 60+

drop jest średnio 50%

Opublikowano

na chwilę obecną chcemy sprawdzić jakby wyglądało pk więc jeżeli ktoś ma ochotę zagrać

to wysłać mi proszę na pm na naszym forum jakie itemy mam dać

Pozdro Ghost

Opublikowano

Najważniejsze naprawić wszystkie bugi, potem do ekipy wziąć znajomych i regularnie zapraszać ludzi. Ważne abyście otworzyli oficjalną stronę waszego serwera oraz forum na najlepiej płatnej domenie. Server tylko Polska czy gracie też poza krajem ? ;)

Opublikowano

teraz sytuacja wygląda tak:

póki co nie mam zamiaru wydawać kasy na coś czego się nie opłaca (czyt. potrzeba ludzi przedewszystkim)

forum jest byle jakie żeby zapodać ewentualne info

serwer zrobiłem teraz na prawie full pk, trzeba jedynie wyfarmić sobie bi-frost/personal weapony z tytanów które się respią w cz

reszta leci w mora anvil +8/1 100% bugów prawie że nie ma najgorszy jest z CHD tak to ogólnie można pykać

na razie planujemy zrobić tak jak wspomniała jedna osoba że ustawić się na jakieś wybrane godziny 2-3x dziennie żeby sobie popykać jakieś wojny czy coś

Opublikowano

Ja bym proponował na początek jakiś tani serverek kupić przynajmniej do testów. Ważne, że nie ma bugów i fakt potrzeba graczy a jak wszystko będzie ładnie zagospodarowane to z odpowiednią reklamą będą się pojawiać. :)

Opublikowano

jakby nie patrząc all jest gotowe więc do testów można hostować na własnym komputerze lub też jest opcja virtualnego systemu który ponoć jest darmowy przez 30 dni (wersja testowa) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...