Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Combat Arms europejskie a brazylijskie.

SoneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio słyszałem, że brazylijskie Combat Arms jest łatwiejsze niż europejskie. Jeżeli to prawda to czy ktoś mógłby mi powiedzieć czym się różni wersja brazylijska od europejskiej?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wersja brazylijska jest najbardziej zacofana ze wszystkich, mniej broni, map, stary HUD, nie warto nawet zawracać sobie głowy by tam zagrać, chyba że ktoś jest ciekawski.

Opublikowano

jak jedna wersja może być łatwiejsza od drugiej ?

"poziom trudności" gry online zależy od tego jak grają jej gracze, a nie od położenia serwerów o.0

Opublikowano
Wersja brazylijska jest najbardziej zacofana ze wszystkich

Tu się nie zgodzę. Najbardziej zacofaną wersją jest Korea, lecz zabezpieczenia są dobre.

@ToP

Wersje różnią się tylko Updatami.

Bo w końcu w każdej będzie coś wspólnego :)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

"poziom trudności" gry online zależy od tego jak grają jej gracze, a nie od położenia serwerów o.0

A ja dopowiem że jest coś takiego jak

Tak, moim zdaniem jest gracze z NA nie sa tak wyszkoleni jak my z EU od zawsze grają jakimś syfem za NX a jak kiedyś sie dało wbiłem na CA NA i tam wogole inny poziom.Moim zdaniem tam są wieksze noobki niż na EU dzieki czemu gra jest łatwiejsza.Bronie od mniejszej rangi w jakimś stopniu pomagają żeby wbic szybciej lvl'a.

CA brazylijskie to jest nie zapomniany old'school i jezeli grasz dluzej niz w dwa lata w CA (jak ja np.) to przyjemnie będzie pograć na starych mapkach.

O graczach tamtej wersji źle powiedziec nie moge bo niektorzy tam ogarniaja ^^.

Jeśli cię interesują servy możesz przeczytać

http://www.mpcforum.pl/topic/476568-tut-opis-wersji-combat-arms/

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...