Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Profesjonalne Spolszczenie 50% Gry

lolekgp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tej Chwili Spolszczylem (Dodałem Polskie Komendy Do Radia All Radio Jest Sposlzczone) Biore sie za kończenie Ui:)

To Jest Na Eu na NA Zadziała ale Pare Rzeczy nie bd chodzic tzn bedzie rp zamiast zp Bedzie Chodzić:) Radio 100% Działa Do wszystkich wersji

sygna7.png

Aktualnie nic nie robię

Jeśli ktoś jest chętny na projekty typu spolszczenia Gier chętnie pomogę ;)

Opublikowano

Strupak NA WSZYSTKICH WERSJACH TO CHODZI KAZDY CLIENT MA TE SAME PLIKI NIEMA ZNACZENIA CZY TO EU CZY NA :)

Specjalnie dla was pobawilem sie w rez i zmienilem wyglad broni awm ak47 d.e :) Sami Zobaczycie Pliki mi sie Wrzucaja:) Pozatym spolszczyłem dzwieki do radia all radio:) Mam Pytanie Strupak Czemu nie jestes moderatorem:P:>

sygna7.png

Aktualnie nic nie robię

Opublikowano

dżwięki spoko ale używam starych a nazwa skina nie musi być z dużej czyli zamiast rf123 nie powinno być RF123?

@edit jednak z małeł starczy

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

TAK Z DUŻYCH LITER ZAPOMNIAŁEM:)

sygna7.png

Aktualnie nic nie robię

Opublikowano
Opublikowano

Wiesz to już jest Hakowanie A ja jestem temu Przeciwny Pisałem z SGINTERACTIVE i pozwolili mi Zrobić sposlzczenie ale powiedzieli ze beda skanowac bo boja sie ze w rez hacki porobie a tak to bez problemu:P Nigdy nie spaczuja spolszczenie:P

sygna7.png

Aktualnie nic nie robię

Opublikowano

Udało Ci się napisać z SG ?

Dla mnie to są idioci, bo powinni dawać nowego patch'a co jakieś 3 dni, dopiero teraz nie widzę hakerów.

Mam nadzieję, że zadbają o dobro gry, i zaczną banować od razu, bo zawsze widzę jakiś pieprzonych ahmedów, mohamedów... szlak mnie trafia jak widzę taką nazwę, i już wiem, że będzie hakować. Jeśli są kolesie co mają takie super rangi, dużo broni, i dobre ratio ( czyt. hakują ) nigdy ich nie zbanują, bo uważają, że są pro koxy, a koleś który ma buśkę, to od razu, że cziter. Ile razy ja miałem, że mnie wywalali za Skill'a.

Dla mnie to całe SG to gówno, i wątpię czy nie będą się ciebie czepiać.

Peace!

Opublikowano

To nie Ich Wina Posiadają Pliki Serwerowe dopiero 5 miesięcy Kompletnie nie znaja ich Muszą sie z nimi obczaić dopierdo nie bd hakerów To jest tak jabyś Dal samochód 5latkowi do prowadzenia...

sygna7.png

Aktualnie nic nie robię

Opublikowano

Udało Ci się napisać z SG ?

Dla mnie to są idioci, bo powinni dawać nowego patch'a co jakieś 3 dni, dopiero teraz nie widzę hakerów.

Mam nadzieję, że zadbają o dobro gry, i zaczną banować od razu, bo zawsze widzę jakiś pieprzonych ahmedów, mohamedów... szlak mnie trafia jak widzę taką nazwę, i już wiem, że będzie hakować. Jeśli są kolesie co mają takie super rangi, dużo broni, i dobre ratio ( czyt. hakują ) nigdy ich nie zbanują, bo uważają, że są pro koxy, a koleś który ma buśkę, to od razu, że cziter. Ile razy ja miałem, że mnie wywalali za Skill'a.

Dla mnie to całe SG to gówno, i wątpię czy nie będą się ciebie czepiać.

Peace!

To jest forum o cheatach i hackowaniu jezeli jestes przeciwny temu to wypowiadaj sie na innym forum nie tu. Co do spolszczenia to moim zdaniem jest zbedne tak przynajmniej sie nauczysz troche angielskiego a nie na latwlizne idziesz jak najglupsze dziecko ale to tylko moje zdanie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ja jak wchodzę to nie mogę wejść do serwera.

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Jaki masz Dokładnie Problem Jakie Crossfire?? Reinstall zrub i zainstaluj odnowa muzilwe ze zle wgrales:)

sygna7.png

Aktualnie nic nie robię

Opublikowano

Nie nic nie zamulaja:)

sygna7.png

Aktualnie nic nie robię

Opublikowano

Narazie nie ma ciagle pracuje nad nowymi prosze o cierpliwosc!

sygna7.png

Aktualnie nic nie robię

Opublikowano

Mam prośbę ma ktoś orginalne pliki

http://hostuje.net/file.php?id=f1a612d8b0dafa696154d933b451ac5f

bo zapomniałem zrobić kopie ? a chciałbym powrócić do poprzedniego wyglądu ?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...