Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobiłem własny serwer metin2 wszystko było OK Ale jak się już zarejestruję na nim i zaloguję , wybiorę postać i jak tan pasek ładowania dojdzie do końca to mnie crasch'uje ! Co poradzicie moze cos pobrać coś zmienić !?

Daje Lubie To !

100 Postów - Jest !

Opublikowano

ok

Zaraz pokaze

0218 19:28:45213 :: Cannot open pack index file! Pack/root

0218 19:28:45223 :: Pack/root: Pack file does not exist

0218 19:28:17885 :: LoadLocaleData - LoadItemProto(C:\item_proto) Error

0218 19:28:28268 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010). Automatic conversion will be attempted.

0218 19:29:39789 ::

game.py(line:216) Open - self.StartGame()

game.py(line:598) StartGame - self.RefreshCharacter()

game.py(line:741) RefreshCharacter - self.interface.RefreshCharacter()

interfaceModule.py(line:488) RefreshCharacter - self.wndCharacter.RefreshCharacter()

uiCharacter_new.py(line:1097) RefreshCharacter - self.__SelectSkillGroup(0)

uiCharacter_new.py(line:1159) __SelectSkillGroup - self.__SetSkillSlotData(net.GetMainActorRace(), index+1, net.GetMainActorEmpire())

uiCharacter_new.py(line:1145) __SetSkillSlotData - self.RefreshSkill()

uiCharacter_new.py(line:849) RefreshSkill - self.__RefreshSkillPage("ACTIVE", self.ACTIVE_PAGE_SLOT_COUNT)

uiCharacter_new.py(line:786) __RefreshSkillPage - skillPage.ClearSlot(self.__GetRealSkillSlot(j, i))

uiCharacter_new.py(line:1196) __GetRealSkillSlot - return skillSlot + min(skill.SKILL_GRADE_COUNT-1, skillGrade)*skill.SKILL_GRADE_STEP_COUNT

GameWindow.Open - exceptions.RuntimeError:Failed to find skill by 31

0218 19:29:39789 :: ============================================================================================================

0218 19:29:39789 :: Abort!!!!

100 Postów - Jest !

Opublikowano

Nie, reinstal clineta gry

Chyba masz blad w roocie

co ostatnio dodawales?

Poczekaj az sie ktos wypowie ktos sie zna na syserr i ci powie w czym blad

Opublikowano

Moje IP z Hamachi : 8.85.228.239 A porty za sekunde

Ej skąd wziąść te porty ?

100 Postów - Jest !

Opublikowano

Wystarczyło by jak bys

wypakował gdzies clineta i skopiowal rooty i zamienił w pack z clineta twojego serwera.

Opublikowano

Wystarczyło by jak bys

wypakował gdzies clineta i skopiowal rooty i zamienił w pack z clineta twojego serwera.

Czyli mam wpakować jakiego kolwiek klienta i z tego klienta zkopiawać root'y i bendzie ok ? Czy Jak

100 Postów - Jest !

Opublikowano

Tak Jak Mówisz NasuWoj

To teraz mi wytłumacz co mam zorbić , jescze raz i po ludzku !

100 Postów - Jest !

Opublikowano

Up dobrze rozumiem... ale jak by wgral nawet spol do clienta 2010 to by sie nie wylaczal tylko by wyszedl blad FATAL ERROR

@@MrAlan

jak masz clienta jakiegos 2008r to wypakuj go byle gdzie skopiuj 2xpliki root i zamien w clinecie swojego serwera

Opublikowano

NasuWoj - Zrobie tak !

To najpierw Sprubuje w Kliencie 2008 roku wkleić spol. i zobacze co i jak a potem skopiuje te pliki root do mojego klietna jak to kaze NasuWoj

100 Postów - Jest !

Opublikowano

Z syser wynika ze masz nie to root , po logach widze ze to klient 2k10r , a wiec jak masz pliki 2006..to klient 2008 musisz miec =]

Opublikowano

Ma ktos link do klienta z 2008 roku >?

Bo ja pewnie sciągne znów klienta z 2010 r !

100 Postów - Jest !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...