Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Zakładanie kont wr korean

RebellianPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie można, ponieważ teraz rejestrację trzeba potwiedzić sms'em. Oczywiście z koreańskiego numeru telefonu.

Chyba, że masz znajomych w korei o.0 ...

32354141673387527780.png

Opublikowano

Ale ściema... :P Ja zakładałem mniej więcej tydzień temu i wszystko jest ok. :P Potrzebujesz tylko kssn z wiekiem od 16 do 18 lat.

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

Nie można, ponieważ teraz rejestrację trzeba potwiedzić sms'em. Oczywiście z koreańskiego numeru telefonu.

Chyba, że masz znajomych w korei o.0 ...

Tu się akurat mylisz, tak jak mówi UP, można normalnie założyć konto jeśli masz prawidłowy KSSN :)

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Tu się akurat mylisz, tak jak mówi UP, można normalnie założyć konto jeśli masz prawidłowy KSSN :)

Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/422388-koncowy-etap-rejestracji-do-koreana/page__fromsearch__1

W takim razie może mógłbyś mi pomóc w końcowym etapie i powiedziać co tam należy wpisać?

Passy do tych nie do końca zrobionych kont nadal mam. ^

#

Kiedy nic nie wpisywałem, wyskakiwał błąd i nie dało się przejść dalej...

32354141673387527780.png

Opublikowano

Ja tutaj nie wpisałem nic (z tego co pamiętam). Niestety nie mam już ządnego działającego KSSN żeby sprawdzić co mi zapamiętała mozilla w tym "okienku".

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...