Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fatal error

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wiedzie dziś pojawiła się próbka cod mw3 STEAM - Na jedne dzień,zainstalowałem i wyskoczył mi ,, fatal error ''

48627805711953690625.png

Pomoże ktoś?

Chciałem sobie po sprawdzać jak mi będzie działać, bo chce kupić ... Ale jak tam ma być...

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Utwórz w folderze z grą plik localization.txt .

I wpisz tam english ,polish albo inny język ,w którym ją pobrałeś.

Ale folder ,, localization.txt '' Dopisać do niego język czy w localization.txt stworzyć nowy folder ,, Polish '' ?

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

W steam masz folder steammaps ,potem common , call of duty modern warfare 3 i tam stwórz plik tekstowy localization ,a w nim napisz polish :)

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

A .txt to format pliku ,nie nazwa jakby co ...prawym ,nowy- dokument tekstowy i nazwa localization ,a w nim polish czy english .Tak zrobiłeś ?

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

A .txt to format pliku ,nie nazwa jakby co ...prawym ,nowy- dokument tekstowy i nazwa localization ,a w nim polish czy english .Tak zrobiłeś ?

czyli localization bez txt? English... Polish też miałem, ale zmieniłem.

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Wejdź w steam ,biblioteka gier ,na coda prawym i właściwości i język ...jaki masz ?

Polski - Ale zmieniłem na anglielski, i z anglieskiego na Polski, i w tym dokumencie tekstowym , dałem Polski i też - Jak mówiłeś - Od zera instalowałem z Polskiego.

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

SHA256: 7846d481890a4389772f7755bbc502f72e449fd888037ff170d7230a30f8abe4

File name: CodMW3PatchPL1.4to1.5.rar

Detection ratio:0 / 42

Analysis date:

2012-02-18 19:28:21 UTC ( 24 minuty ago )

WTF? Nudzi ci się ?

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

dobra chlopy widze ze meczycie sie z rozwiazaniem tego problemu a mialem go i udalo mi sie rozwiązać.

Więc tak, problem polega na tym, że nie ściagneliście jeszcze wszystkiego musicie zrobic tak:

Steam, wejsc w biblioteke gier i na CoD MW3 prawym ---> właściwości --> Język ---> i zmienić na English

zacznie wam sie robić pobieranie jeszcze 14gb CoD'a Mw3 kiedy sciagniecie te 14gb wszystko bezproblemowo wystartuje.

Dzięki, licze na + bo jako jedyny daje rozwiazanie tego problemu na mpc.

0df23ce63e75cfff.jpg

POMOGŁEM ? . - Like :)

Opublikowano

Dobra dzieki macie lajki. Tylko troche za pozno bo robie reinstalla gry.

P.S. Jak to sciagne to bd mogl grac ten tryb 'Infected'? Bo slyszalem ze wprowadzili to zamiast strefy zrzutu a ja mam strefe...

Opublikowano

dobra chlopy widze ze meczycie sie z rozwiazaniem tego problemu a mialem go i udalo mi sie rozwiązać.

Więc tak, problem polega na tym, że nie ściagneliście jeszcze wszystkiego musicie zrobic tak:

Steam, wejsc w biblioteke gier i na CoD MW3 prawym ---> właściwości --> Język ---> i zmienić na English

zacznie wam sie robić pobieranie jeszcze 14gb CoD'a Mw3 kiedy sciagniecie te 14gb wszystko bezproblemowo wystartuje.

Dzięki, licze na + bo jako jedyny daje rozwiazanie tego problemu na mpc.

Jesteś wielkI! .; p

A powiecie mi czemu po grze wyłączenie , wyskoczył mi jakiś updater?

zv669_sipeantus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...