Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE Czy dam rade w V2 tą postacią?

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Zamierzam się moją Sura WP (52LVL) Wybrać się do V2... Tylko nie wiem czy dam chociaż udźwignąć 1 grupkę szponów, ale ja sam osobiście myślę, że dam rade. Jak Wy myślicie...

Ja jeszcze w V2 nie byłem tak ,,słabą'' postacią, byłem lepszymi i nie wiem czy okaże się stratą 2 przepustek(WP i buff)

Mój buff posiada po ok 20% pomocy i blogosławienstwa!

Moja Surka posiada 410 defa

Ataku posiada 590-630 (na koniu)

Czarowane ostrze m2

Czarowana zbrojka m3

Tak wiem szalu nie ma, ale w 2 tygodnie zrobilem taką postać

Jak myślicie zdziałam tam coś?

Mój kolega z gildi (body) na 50lvl majac 360defa i troszkę wiecej ataku dawal rade 2 grupki i szybko szedl exp! Wiec ja uważam że powinien dać tam rade, chyba że się grubo myle...

Czekam na Wasze wypowiedzi :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Tak jak up ile hp ? Udźwigniesz no... dużo to nie udźwigniesz z buffem max 3 grupy z fuksem po 1 grupce próbuj zrób sobie dużo pż i lecisz :)

1329576882-U346826.png

Create by Marselo

Opublikowano

Powiem tak mentalem mam 550 defa buff 30% (mam 45) ogarniam sobie półowe spota z 13k pż

więc po 2 grupki na pewno lajtowo weźmiesz

Opublikowano

Myślę że 2 grupki to odpowiednia ilość, więcej będzie ciężko.

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Max 1 grupka. Sam poszedłem do v2 mentalem miałem tyle ataku co ty (prawie) z buffkiem 22% i 2 grupki ledwo a miałem o 100 deffa więcej !

Odradzam lepiej do v1.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...