Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7 Gunz Problemy

Dziobasmas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowalem windowsa 7 wersja 7100. Wszysktie sterowniki zainstalowane itp... No to oczyiwscie walnalem gre w ktora gram 5 lat :D oczywiscie jest to GUNZ! aa ty co?! jajco ... ten pieprzony ijji reactor teraz jest . Zainstalowalem ok wszystko ok gamemguard sie popsul cos jakie GAMEGUAR error:0 no dobra poradilem sobie z tym trzbea bylo sciagnac jakis plik juz mowie tylko poszukam ^^ otoz to GameGuard.des byl tam w jakims temacie ijji no to sciagnalem ...no dobra gra sie wlaczyla ... juz ucieszony zdobede zaraz jakies wysokie staty porobie tricki podenerwoje ludzi ^^... a tu oczywiscie kolejna przeszkoda -.-' mianowcie nie wyszukuje mi zadnego servera po prostu jest pusta ramka k**** nie moge obie z tym poradzic...:(:( i prosz emnie nie odsylac do szukania bo sie wk***** bo nigdzie nic niema -.-' a szukam caly dzien i prosze o pomoc jestem uzalezniony o tej gry i musze pograc xD:D:D <i zadnych postow typu "no to teraz sie przynajmniej troche oduczysz"> tlyko prosze na temat a jak nie to sie nie oddzywac ;p ^^ PROSZE O POMOC!!!!64 bit

Opublikowano

Hello. Ja nie grałam na IjjI ponad 2 miesiące, a to przez to że również zainstalowałam system windows 7 :X .Podejrzewałam

że to jego wina... potem podejrzewałam kasperskiego.. cały czas robilam reinstal itd. i nic aż w końcu dziś zajrzałam na stronkę ijji i zainstalowałam ponownie.. ^^ udało się poprzez ściągnięcie ijji Reactor Guite ^^ spróbuj :*

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema . Mam podobny problem jak Dziobasmas Potrzebuje pilnie pomocy gdyż Gunz uruchamia mi sie normalnie prze reactora ale potem nie znajduje serverów Pomocy :((

• Dodaj nową pozycję...