Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Publikacja serwerów

Sentinelce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wpadłem na pewien pomysł dot. publikacji serwerów Minecraft. Chodzi mi o to aby w dziale publikacji zrobić poddziały na rózne serwery np. Hamachi, VPS, Dedyki, FB, SV, itp. Piszcie co o tym sądzicie. :)

Opublikowano

To w końcu na różne sposoby hostowania czy sposoby gry?

Bo nie wiem co ma dedyk i vps do freebuild

I tak na nie, bezsens

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Admin Cienia
Opublikowano

Było poruszane wielokrotnie. Takie podziały w dziale Minecraft nie mają sensu, ponieważ po pierwsze 80% to serwery Hamachi, po drugie większość użytkowników i tak daje tematy "gdzie popadnie". Zwiększy to tylko ilość pracy przy ich przenoszeniu.

Po za tym w dziale są prefiksy informujące o rodzaju serwera, które można użyć w tytule tematu.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Od tego są prefixy , nie potrzeba tworzenia x kolejnych subfor. Nie.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Nie ma takiej potrzeby. Wszystko wyżej jest wyjaśnione. Dodatkowa, niepotrzebna praca, a obowiązują prefiksy, które praktycznie pełnią tę sama funkcję. Na nie.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Jestem na nie mimo, że nie mój dział. Sam mam problem z ogarnięciem w Metinie, ponieważ nie da się być w 4 działach publikacji i ogarniać spamerów.

Opublikowano

Jestem na nie mimo, że nie mój dział. Sam mam problem z ogarnięciem w Metinie, ponieważ nie da się być w 4 działach publikacji i ogarniać spamerów.

metin ma to do majnkrafta, ze obie gry mi sie nie podobają, nic po za tym.

W metinie jak najbardziej. a w majnkrafcie nie ma sensu, prefix dodac i jest git.

Opublikowano

Nie mój dział ale mimo tego na Nie.

Bez powodu nie ma prefixów.

BTW - Dodaj ankiete.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie, wiele razy był ten temat omawiany.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...