Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedz Kultowego Serwera DarknessSRO

fvdsagh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich Graczy Silkroad.

Mam zaszczyt zaprezentować wam nowy kultowy Priv Serwer Silkroad o nazwie DarknessSRO

Teraz podam wam raty dotyczące beta testów serwera

Exp: x500

Gold: x400

Sp: x500

Drop Rate: x350

Alchemy rate: x50

Cap Level: 130

Raty Preferowane Po zakończeniu Beta Testów :

Exp : x85

Gold : x70

SP : x95

Drop Rate : x50

Alchemy Rate : x3

Cap Level : 130

Skill 120 lvl

A oto Lista graczy która zapisała się na Beta testy

Maksymalna ilość graczy na testy wynosi 40

Nick Ludzi na Beta Testy :

1 Rasta

2 Kamikazze

3 BiegamBoso

4 3OdaCrew

5 Brooklyn

6 LavireV

7 Tedzio

8 Welly

9 CyberMaster

10 Ven0ms

11 MesutOzil

12 Evolution

13 konrad66

14 sobiess

15 aQua

16 d3q

17 pamek123

18 adsf

19 ŁadziakPJP

20 AngelBoy

21 aldona

22 radasek

23 Shatian48

24 hakalaka22

25 Devil120

26 Orianna

27 snarek

28 Fake

29 Dagarsso

30 Ils

Rejestrację + Download podam za jakiś czas.

Osoby przez które serwer powstał:

[HA]RetroX

[GM]DRAMOL

[GM]SetGast

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ha ha ! A co w tym serwerze będzie kultowego , że przyciągniecie ludzi . Raty x1000 ? Moim zdaniem cięzko wam będzie , ale to tylko moje zdanie . Powodzenia .

Opublikowano

Shake, mogłeś przeczytać moje pierwsze posty, to mają być wstępne rate, później zmniejszą. Sprawdź 1 post tego tematu.

Opublikowano

Shake, mogłeś przeczytać moje pierwsze posty, to mają być wstępne rate, później zmniejszą. Sprawdź 1 post tego tematu.

Rozumiem Cię , ale ludzi nie zbiorą ratami . Są serwery z ratami x1 - x1000 , więc ja nie widzę póki co potencjału.

Opublikowano

kurde, zapowiedz kultowego servera

ja już podjarany, mówie : ,,oo pewnie jakiś cap 70/80, old school z ratami max 30x"

powoli zapominacie co jest kultowe... nie jakiś chłam cap 100+ ^^ epoka dzieci sro które zaczęły gre pare miesięcy temu i jarają się skilami 100+...

Opublikowano

exp rate 150 a sp 120 ? lawl ?

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Chłopaki . EXP X150 SP X120 da sie tak?...

b51bd3654004497e.jpg

Opublikowano

tylko karawany, NUDA - a co w tym nudnego , tak jak pisales set i bron , ona rowniez byla przydatna ! Wtedy wszyscy gracze grali i chodzili te karawanki wiec bylo to wymagane by kazdy mial dobrego seta , bron , lvl aby podczas ataku playerow nie pasc. Fakt wiele elementow z innych capow rowniez sprawia frajde.

Jezeli chodzi o privy masz racje , nijak maja sie one z prawdziwym silkiem , dlatego co mnie martwi wiekszoscl ludzi woli grac na wiekszych capach , gdyz tylko na privie potrafia cos osiagnac.

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

hm, z 2str nie mówie że capy ponad 100 są gorsze, lubiłem czasy capa 70,80 nie z powodu samego capa, ale ze w tym czasie silk naprawde stał na wysokim poziomie, możliwe że gdyby ten szczyt osiągnął właśnie na capie 120, byłbym tego zwolennikiem... ale silk sie zepsuł (nie jestem rasistą, ale z tego co pamiętam, kiedys w sro graczami english-speaking było jakieś 70-80% servera) teraz? teraz gdzie nie spojrzysz to krzaczki tureckie... egipskie.... dla turków liczą się tylko unique itp... dlatego wszystko sie popsuło.. chuj ze był bot, bez bota nie grałbym wgl, bo czasu nie mam tyle co kiedys... ale chce zwrócić uwagę na pewne aspekty gry, dla nowych GMÓW którzy tworzą te swoje monotonne servy cap 120-130 z tym samym co server wyżej, niżej zareklamowany.. niech ktoś zwróci uwage i zrobi coś z jobem, coś co zmusi do robienia karawan itp...

Opublikowano

Zostało jeszcze 18 miejsc

Ps : do TempleSilkroad

Na naszym serwerze ciekawe jest to ze Hacked nie będzie i nie będzie kosmicznych cen za silki ;d

i GM nie ogarów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na naszym serwerze ciekawe jest to ze Hacked nie będzie i nie będzie kosmicznych cen za silki ;d

i GM nie ogarów

Dodaj jeszcze że postacie po becie nie będą usuwane.

Opublikowano

Dodaj jeszcze że postacie po becie nie będą usuwane.

jeżeli tak , to gratuluje taktyki i powodzenia z 30 graczami maksymalnie

Opublikowano

Sorki źle napisałem,postacie po becie napewno usuną ale żeby nie było tak jak na Temple że beta się skończyła a postacie były chyba jeszcze 3 razy usuwane

Opublikowano

i GM nie ogarów

po pierwsze cena za 50silków to 3pln (przelewem bo sms to co innego [prowizje itd])

a co do hacka to nie był bym taki pewny (my już sobie poradziliśmy z zabezpieczeniami) i sorry ale to, że silki są tanie nie czyni waszego serwa zajebistym i hm "kultowym" bo ja nie widze tam nic nowego

my kombinujemy jak zmienić tą gre a nie tylko expienie bez sensu....wy macie to samo co mają inne privy + zmienione raty

u nas trzeba się jeszcze troche pobawić w perełki itd...

82775412.png
Opublikowano

Temple bynajmniej się starają a u cb sam gniot i rozpusta zdzierasz z ludzi kase a zapewne niedługo dasz server of tylko jakąś sumkę zorganizujesz jak toż zawsze leci

co do buga zawsze są a u cb sporo ich znajdę ^.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...