Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] nie mogę się zalogować

n3vaeh473

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chciałem zapytać o co chodzi i co mam zrobić. ściągnąłem warrock'a z oficjalnej strony, zainstalowałem bez problemu, włączyłem, poczekałem aż się zaktualizuje, kiedy zaktualizowała się gra nacisnąłem GAME START po czym włączył mi się WR, załadował się i teraz jest problem. chciałem się zalogować, wpisałem normalnie login i hasło, dałem OK i nic się nie stało, tak miałem parę razy, co mam zrobić? w ogóle nie chce mnie zalogować do gry, nie wiem co robić, bardzo proszę o pomoc, dam plusa, z góry wielkie dzięki, bo mam wielką ochotę na grę, dlatego proszę o jak najszybszą odpowiedź! :D

Opublikowano

Możliwe że twój antivirus blokuje pakiety wysyłane przez WR. Mylnie interpretuje grę jako zagrożenie, dlatego nie zezwala jej na dostęp do internetu.

Jeżeli masz antyvirusa to dodaj w nim cały folder WR do wyjątków lub całkowicie go wyłącz. To samo zrób z zaporą systemową.

32354141673387527780.png

Opublikowano

A jaki błąd ci wyskakuje?

żaden, po prostu po wpisaniu passów i kliknięciu OK znika mi okno w którym wpisywałem login i hasło, po czym nic się nie dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...