Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Famas retail czy m60 retail

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam taki problem nie wiem którego retaila kupić m60 czy famasa?

2 pytanie.Za m60 czy za famasa dostane więcej kasy jak będę chciał sprzedać to konto czy będzie to bez dużej różnicy?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Praktycznie bez różnicy, chociaż moim zdaniem famas chyba droższy z tego co widzę często na Allegro.

Bież Famasa jak chcesz grać na CQC, M60 UO/BG

Pozdrawiam.

72514900467015864080.gif

Chcesz prywatne proxy ? Pisz GG: 40367260

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Kliknij Lubię To ! Kliknij Lubię To !Kliknij Lubię To !

Opublikowano

zalezy co masz na innych slotach bo jak masz m60 to jak rushujesz sie przydaje bo nie tracisz czasu na zmiane slotów.Famas droższy był ale teraz to chyba nie ma znaczenia wszystko jest tak tanie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widze że chcesz sobie retail kupic :D

Bież zdecydowanie famasa bo jak juz ktos pisal m60 lepsze na uo/bg chociaż na cqc też owni

Opublikowano

Polecam Famas Retail dlaczego? najlepsza broń w grze a na dodatek jak grasz na cqc to kosiarka bez dwóch zdań + nie zajmuje ci 3/5 slot tylko 8 więc bierz famasa

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

Bierz decydowanie retaila na famasa, gdyż jest on lekki, szybko strzelny, duży dmg, nie zła celność. M60 też bardzo dobre ale pomiędzy tymi dwoma broniami jak mam wybierać to wolałbym famasa. Więcej kasy dostaniesz za famasa jak byś kiedyś sprzedawał ale za M60 też coś około tego.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

bierz m60 (moze i famas droższy, ale do m60 trzeba miec 5 slot, wiec sie wyrównuje) jest lepsze. Trąbka jest słabsza od m60, ponadto m60 jest dobre na zombiksy.

Opublikowano

Jestem za famasem, bo jest drogi w is i nie bedziesz tracil dinarow :)

Na 8 slot famek, na 5 m4a1 na 3 k2 i wsio :)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

zdecydowanie m60. Nie musisz miec na nie 5 slotu wtedy. A famasa mozesz kupic na 3 i mozesz grac z tym kompletem. A jak wybierzesz famasa to na dm zabraknie ci broni bez 5 slotu. Ja polecam m60 w 100%

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...