Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Saldo a dostępne środki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a po co ci to ? nie chciało ci sie zaglądnąć gdziekolwiek na necie to nudzisz tu

saldo to wpływy wszystkie po zaksięgowaniu

to suma

środki to chyba dziecko nawet wie że to co masz

wydatki to wiadomo wydane

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Czytaj co pisze salo to suma wydatków i i tego co masz do czasu zaksięgowania/podliczenia

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Masz 120 zł a wydałeś 160 zł. Czyli na koncie będzie - 40 zł

Co za lol tak liczy saldo !

160 zł to środki na koncie ( zaksięgowane powiedzmy o 8 rano ) czyli jest stanem środków z dnia poprzedniego księgowego przed 8 rano

120 zł to środki dostępne na koncie

wychodzi że 40 zł to wydatki z konta od ostatniego zaksięgowania czyli od 8 rano dokonane transakcje na tą kwotę

Co do rozliczeń wartości na koncie , masz tabelki i tylko sobie przeczytać dla jakich wartości są kwoty przypisane, nie wszystkie transakcje rozliczane są od razu dlatego nierozliczone. Kwota nierozliczona nie jest nigdzie odejmowana dalej wchodzi w stan konta ale nie ma możliwości przeprowadzić transakcji na kwotę większą niż stan kota minus środki nierozliczone

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

zależy do jakiego Banku została przelana kasa.

NP. z PKO do WBK jeśli zrobił bym dzisiaj do dopiero w Poniedziałek dojdzie i zostanie to zaksięgowane.

Opublikowano

Wiem bo jak tata mi przelewal tydzien temu w sobotę to doszło w niedzielę,tylko że ja wczoraj około 15:30 kupiłem u goscia klucz i na e-maila przyszlo że otrzymał moją wpłatę a w banku jest nadal jako transakcje nierozliczone chociarz dostepne srodki mam po odjęciu tej kowety za klucz. :P

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

po prostu jeszcze nie robili "updat'u" Twojego stanu konta, poczekaj spokojnie i się zrobi ;)

Tak samo mam jak opłacam rachunki... powiedzmy z 1k zostaje mi tylko 100pln i update się robi po jakimś czasie a nie od razu po opłaceniu czegoś.

Wrzuć na luz, i poczekaj spokojnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...