Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shen

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, po buffie shena postanowiłem sobie nim zagrać ale szedłem nim na offtanka i dość dobrze mi poszło.

A wy co wolicie bardziej, tanky shen czy offtank shen?

Opublikowano

Zdecydowanie Offtank Shen.

Składamy Rylaię, Wits Enda i ownimy ^^

Opublikowano

nawet po tym buffie jest słaby ;/ Szkoda mu dawać solo topa bo dzięki tej farmie nic nie zrobi. Jedynie gdzie opłaca się go wysłać to do jungli.

Są 2 sposoby buildu :

rylai i full tanky

lub frozen > wits end > atma (coś w tym stylu)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

dopóki ktoś mi nim rankeda nie wycaruje będzie dla mnie słaby.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Rylai do shena imo slaby pomysl

Shena teraz malo kto da rade.Irelia na 7+ lvl z rushowanym wits endem ,tak samo ww

Opublikowano

Skoro go tak komplementujecie to chyba go kupię. Te 3150 to nie dużo za takie op jak piszecie :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Fuck off odwalić się od shena, była to jedna z moich pierwszych postaci i była gówniana. Teraz głównie nim gram i kosze na solo topie/jungli =) Tyle z mojej strony. P.S lepiej go robić pod offtanka. Trochę życia trochę AP trochę dmg i trochę pancerza i m res.

Opublikowano

Kurde , stary shen był dobry ale ten nowy to jest OP , jestem za nerfem..

Sprostowanie stary shen nie byl dobry ,byl slaby ,byl slabym tankiem i nic soba nie oferowal oprocz tego ze zadko komus dupe uratowal z ulti

Opublikowano

Sprostowanie stary shen nie byl dobry ,byl slaby ,byl slabym tankiem i nic soba nie oferowal oprocz tego ze zadko komus dupe uratowal z ulti

Co ty nie powiesh, shen był i jest dobry.

To że ktoś nim grać nie potrafi nie znaczy że jest słaby.

Opublikowano

Harass z Q, ratowanie komuś dupy z E tauntem, fajny shield, ulti, które może uratować teamfight.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Stary Shen był OP (staaaaaaaaaaaaaary Shen), był jednym z najlepszych solo toperów, dostał nerfa przez którego praktycznie nikt w nowej mecie nim nie grał. Teraz znów jest OP, na 100% dostanie kolejnego nerfa. Mam nadzieję że będzie grywalny.

Aktualnie lepiej robić go pod off tanka, dmg zawsze się przyda a kupując atmę czy wits enda nasze survi za mocno nie ucierpi.

Opublikowano

Riot ma juz zaplanowany nerf

Shen

General

Base armor reduced to 19 from 23

Vorpal Blade health scaling lowered to 1.5% from 2%

Feint

Energy cost increased to 50 from 40 at all levels

Base shield value reduced to 70/115/160/205/250 from 70/120/170/220/270

To z tego klienta PBE

Opublikowano

nie wiem co wy gadacie ostatnio gralem przeciwko niemu na topie moim tryna i nie udalo mu sie mnie zabic a ja go pare razy i praktycznie caly czas bylem z pelnym zyciem

u1lc.png
Opublikowano

nie wiem co wy gadacie ostatnio gralem przeciwko niemu na topie moim tryna i nie udalo mu sie mnie zabic a ja go pare razy i praktycznie caly czas bylem z pelnym zyciem

Widocznie twój przeciwnik grał stopami.

Opublikowano

ja jednak wole pod offtanka tak jak 1 warmog , 1 bloodrhisterka , kolczuga ta z 100 defem , itd z takim czesciowym buildem mozna zaczac kosic ^^

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem shen zawsze był mocny.

Pod offtanka ? W early prawda, daje radę na solo topie i jest trudnym przeciwnikiem. Ale w późniejszej grze już tak nie pomaga w teamfightach (jeśli chodzi o dmg). Potem nadaje się tylko do tankowania i wychodzi mu to całkiem nieźle. Chociaż teraz po tych ostatnich mistrzostwach (kiev ?) nikt już nie gra full tankami.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...