Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bad Video Card Drivers

FreesQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj zakupiłem i uaktywniłem swoje konto premium ale mam 1 problem. Otóż na wersji pirackiej Minecraft włącza mi się bez problemu ale gdy tylko loguje się w Minecrafcie Premium wyskakuje mi komunikat "Bad Video Card Drivers". Wie ktoś czym może być to spowodowane? Jeśli tak proszę o odpowiedź. Za pomoc dam +/- jak kto woli.

13294020.png
Opublikowano

Podaj mi jaki system masz (Jaki windows?Wersja 32bit czy 64bit?) i model karty graficznej . Jak mi podasz te 2 rzeczy podesle ci link do strownikow karty jak znajde :D

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

1.Zaaktualizuj sterowniki do karty.

2.PPM-> Ustawienia --> Zaawansowane --> Rozwiązywanie problemów ;

PRzesuń suwak na 3 kreske od lewej :]

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Podaj mi jaki system masz (Jaki windows?Wersja 32bit czy 64bit?) i model karty graficznej . Jak mi podasz te 2 rzeczy podesle ci link do strownikow karty jak znajde :D

Sterownik mam zaktualizowane

1.Zaaktualizuj sterowniki do karty.

2.PPM-> Ustawienia --> Zaawansowane --> Rozwiązywanie problemów ;

PRzesuń suwak na 3 kreske od lewej :]

Sterownik mam zaktualizowane
13294020.png
Opublikowano

No to jakim cudem Ci nie działa?

Przecież ten problem to wniosek złych sterowników.

Podaj nazwę karty graficznej.

OndteAw.png

Opublikowano

Zdaje mi isę,że to nie możliwe, bo jeżeli działa Ci na piracie, to jakim prawem nie działa Ci na orginale? Pobierz launcher by Geoning i sprawdź!

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...