Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Sposób na kody z obrazka (capche)

OmgIsEminem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem się Was zapytać , czy znacie może jakiś sposób na capche wyskakujące po zebraniu skrzynek bonusowych . Najlepiej darmowy , gdyż wiem że da się je kupić ale uważam , że lepiej zainwestować w coś w stylu podwajacz skrzynek , czy rabat ;) . Czytałem że był program capch trader ale w aktualnych tematach jest napisane że to już nie dziala :( na Kbota , chciałem Was prosić o napisanie tego sposobu , gdyż przepisywanie tego w bocie bądźw grze jest nie wygodne xD . Dziękuje za pomoc . Pozdrawiam :)

Opublikowano

Działa dużo krócej , troszke to kosztuje. Nie musisz koniecznie kupować kodów.

Podałbym ci ten sposób ale nie mogę.

Anyway zaraz zrobie tuta z innym sposobem.

Opublikowano

@up Kurwa mać pojebany jakiś jesteś? Jak nie możesz dać to nie dawaj a nie sie chwalisz ze masz a nie dasz!

Oh tak, ty mistrzu prowokujesz do flame, za co jest warn, oraz napewno dla forum

i jego userów zrobiłeś więcej niż on. Dlatego wstyd troche dopisywać PL przy nickach -,-

Opublikowano

A czy ja gdzieś napisałem ze zrobiłem więcej niż on? Poprostu mówie ze jak nie może dać to niech sie nie chwali ze zna...

1331337770-U247153.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...