Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zatrzymują Się Przy Depo

Gawi6661

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam puściłem 2 botki 25 lv jakoś tak expią wszystko ładnie pięknie ale jak wrócą do miasta: zatrzymują się u kowala sprzedają co mają sprzedac, naprawiają bronie, następnie idą do storge i kaplica -.- stoją ;/ i nic. Wtedy muszę zatrzymac bota nastawic jeszcze raz spota i dopiero idą po sklepach poty itp ;/. Co robic?

Opublikowano

mam dokladnie taki sam problem, prosze o odpowiedz?

@up czy ty masz moze na bocie bowmana? bo ja tak i wydaje mi sie ze moze miec to zwiazer ze strzalami

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

nie są to 2 nukerki i oby dwa mają ten problem mam jeszcze wizza na wyższym lv i on tego buga niema.

Jeszcze jedno !! Pojawił się jeszcze jeden problem, Bot się zacioł !! poróbuje kliknąc zatrzymaj bota i się nie da. A on stoi w miejscu i nic -,-, można tylko go wyłączyc ale jak go wyłączę i załącze jeszcze raz wyskakuje mi żebym go zatrzymał i znowu się nie da. Jeżeli ktoś mi pomoże na te bugi dam 5 ;]

Opublikowano

co do skrzynki to moze masz zapchana a jesli nie to sprobuj pokombinowac z tym co ma dawac do skrzynki itp. jest tam taka komenda store i cos tam :) bo albo nie okresliles co ma dawac albo nie masz miejsca poprstu i bedzie stal

Opublikowano

mam podobny problem cfg bylo to samo co w starej wersji a smigalo pieknie zatrzymuje sie prze depo i nic nie robi .... trzeba czekac chyba na nowa wersje ;/

P.S tez nuker

Opublikowano

odznaczcie opcje automatycznego szukania party ja tez tak mialem i stwierdzilem ze bot otwiera storage i prubuje dojsc do jakiegos pt a przy otwartym storage nie mozna dolazic i tak moze to trwac w nieskonczonosc

wiec wylaczcie i sprawdzcie czy zadziala

Opublikowano

Moze to co napisze pomoze czesci osub kolega mial ten sam problem a bot stawal przy depo z 1 powodu mial exp Helpery te z poczatku i bo niemogl ich dac do depo i sie wieszal

Und3rsoldier.png

Opublikowano

problem został rozwiązany wystarczy pobrac najnowszą wersje SROKing1.0.03_3 ;] i działa

fixed cant sort storage item bug

fixed the expanded storage bug.

oto wyeliminowane bugi ;] pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...