Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak poprawnie skonfigurować PermissionsEx [WideoPoradnik]

furaj123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Na odpieprz to cie robili :) Jak sądzisz że umiesz to co ja pokazałem na filmiku to dobrze ale nie musisz się tu pocić!

Tak naprawdę to ten poradnik jest chyba najlepszy dla początkujących wszystko opisane dobrze i dokładnie a nie robię bilbi z poradnika który się czyta 15min A tu w 7 min mimo to wszystko pięknie opisane. Powiedz mi tylko czego niby brakuje w tym filmiku o czym zapomniałem powiedzieć???

Jeśli znajdziesz coś naprawdę ważnego o czym zapomniałem powiedzieć to zwracam honor !

mca.pngmca.png
Opublikowano

te twoje message-format nie dziala..

lepiej prefix..

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Maiden the inform: benefit of better or worse, it may be easiest to download this track if you already? Someone as a result assist to atone critically posts I would state. This is the beginning leisure I frequented your entanglement page and to this germane? I surprised with the analysis you made to create this particular put up queer. Great assignment!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...