Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban ale za co

apis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałeś jakieś przekleństwa na Megaphone/chciałeś sprzedać postać i pisałeś na megaphone coś w ten design nie przypominasz sobie co mogleś pisac na megaphone?:)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Znaczy to, że obraziłeś kogoś na Megaphone.

Zależy na ile tego bana dostałeś, jak na 15 dni to za obrazę.

@up szybszy

Opublikowano

wczoraj na megafonie przeczytałem ze nowy event combatarmssale.com wszedłem tam chciałem wymienić tą kasę gp na nx co było tam napisane zalogowałem się tam.

za jakieś 2 godz. chciałem zagrać a tam miałem 4 k nx 76 tś gp i patrze zero konto gole a dzisiaj ban permament

Opublikowano

To był oszust a ta strona to wyzyskiwanie kont jak widzisz. Nie da sie wymienić GP na NX.Zalogowałeś się i straciłeś passy.Konto ci wyczyścili pogiftali sobie rzeczy a na końcu załatwili ci bana nie ma szansa na unbana kiedyś o tym pisałem w dziale ale wszyscy uwazali ze nikt sie na to nie nabierze a jednak..

To jest podróba strony CA skasuj link :C

Opublikowano

wczoraj na megafonie przeczytałem ze nowy event combatarmssale.com wszedłem tam chciałem wymienić tą kasę gp na nx co było tam napisane zalogowałem się tam.

za jakieś 2 godz. chciałem zagrać a tam miałem 4 k nx 76 tś gp i patrze zero konto gole a dzisiaj ban permament

No to masz nauczkę na przyszłość, jak wchodzisz na jakieś fake strony. Ban na perma za reklamowanie jakiś stron z fake free NXami na których są keye.

@eh up szybszy, net muli

Opublikowano

Zobaczcie na tą stronke tylko nie logujcie cie wygląda jak orginał. Nabrałem sie moja strata.

Ale napisałem do nexona o tym fakcie niech zbanyja tych co giftowali

Opublikowano

Zobaczcie na tą stronke tylko nie logujcie cie wygląda jak orginał. Nabrałem sie moja strata.

Ale napisałem do nexona o tym fakcie niech zbanyja tych co giftowali

Człowieku tutaj nie ma zakładek events /notice itp itd wogole nie wygląda jak orginał btw. od kiedy jak wchodzisz na strone CA to zamiast strony głównej pokazuje ci sie event O_o.

Nie zbanują tych co pogiftowali nawet jak wiedzą kto to nie mają 100% pewnosci czy zrobili tak jak zrobili czy ty im wysłałeś dla mnie "ujdzie im to na sucho".Mój kolega sie w to bawił i dostał bana ale to po bardzo długim czasie niestety zuo sie szerzy

Specjalista
Opublikowano

oni poprostu kupili sobie za te nx megaphony i rozsyłali dalej te linki do tej stronki,

a Ty dostałeś bana za to że wysyłali te megaphony

nie odbanują Ci konta, co nawyżej ich zbanują

nexon przecież codziennie ogłasza że takie stronki to fake itp...

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Musisz pogodzić się ze stratą konta.

+ jego dobrobytów.

Myślę że panowi Ci wyjaśnili co i jak.

Jak masz pytania pisz PW/GG.

EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...