Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Pytania co do bocenia

hugo-DO&SF-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak sie zastanawiam czy teraz warto bocić (ta captcha i inne pierdoły) jeśli tak to jakiego bota polecacie do 60zł

Z kolei trzeba mieć koto mam 2: 1. pl1 troche lf i bo2 (napewno mniej niż 10) 0pp i alfa złożona (nic nadzwyczajnego nawet golca nie ma) 1 ostrzeżenie miało 2 konto: ge1 16lvl alfa beta na bazie 14 lf3 3 bo2 17pp ale miało 3 czy 2 ostrzeżenia (jeszcze jedno i ban)

I pytanie warto bocić? i czy wybrać kres z tych kont czy lepiej nowe założyć (miesiąc postoi albo jakieś stare dorwe :D ) Oczywiście za pomoc like.

Opublikowano

Na 2 koncie nie boć, bo na 100 % dostanie perma.

A co do 1 konta, jeśli miało 1 bana to już dużo nie wyciągniesz z tego bota.

Teraz jakieś cienkie są te boty, Kbot jest 70 % wykrywalny ;/

chujumuju

Opublikowano

Ja też mam na swoim koncie 2 ostrzeżenia, ale dalej boce. :D

Ale nie wiem czy nie skończyć, bo teraz jeszcze premke tam kupiłem i troche szkoda, bo do tego jeszcze golec fe, 32 PP.. ;/

sygnaturakill.png
Opublikowano

Na 2 koncie nie boć, bo na 100 % dostanie perma.

A co do 1 konta, jeśli miało 1 bana to już dużo nie wyciągniesz z tego bota.

Teraz jakieś cienkie są te boty, Kbot jest 70 % wykrywalny ;/

"Teraz jakieś cienkie są te boty, Kbot jest 70 % wykrywalny ;/"

Chyba Ciebie koledzy podpierdolili poniewaz bany nie lece na kazde konto ktore jest botowane. Zalezy jak bocisz ile bocisz i jakie konto masz. Ja boce z glowa czyli:

Boce tyle ile czlowiek moglby grac... I boce na alienki caly czas (heh caly czas StruneRki i jeszcze warna nie bylo ;] ) na boxy nie polecam bocic bo sa capthe

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

@up na straunerach? To naprawdę z głową..

A ja bocę non stop na 3 konta, na alienkach(mk, dk, x-8, x3/4, i czasem x-2) i od ,,wielkiej fali banów" nic nie dostałem, a bocę różnie od 3-10h(samego bocenia) robiąc dłuzsze przerwy co 1-2h i kilko minutowe co 30min

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...