Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor przechoodzi w stan wstrzymania

matgar95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mom taki problem: odpalam metina pogram z 5-10 min i w pewtym momencie mój monitor przechodzi w stan wstrzymania i moge go jedynie zrestować. Dzieje sie to nie tylko gdy gram w metina ale w inne gry na moim kompie również. moge grać jedynie w minecraft lub siedzieć na necie. nie wiem co mam zrobić stan wstrzymania komputera mam wyłączony.

Opublikowano

Windows XP? Zainstaluj SP 3

Co ma Sp do monitora? może mieć do różnych aplikacji ale nie do monitora proszę Cię.

Możliwe, że nie zainstalowałeś sterów do monitora, a jeśli zainstalowane to w opcjach pogrzeb.

Opublikowano

Może się po prostu przegrzewa, podaj parametry kompa.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Co ma Sp do monitora? może mieć do różnych aplikacji ale nie do monitora proszę Cię.

Możliwe, że nie zainstalowałeś sterów do monitora, a jeśli zainstalowane to w opcjach pogrzeb.

No sorry że nie jestem Comp Wizzem ale miałem podobny problem i mi pomogło.

Człowiek może spróbować wszystkiego tak?

Nie chcę się tu kłócić ale Próbuje tu pomóc jeżeli ci się to nie podoba to po prostu nie odpowiadaj na moje posty.

n275S.png

Sygnatura By : Hequito^^

Opublikowano

Mam ten sam problem i z tego co czytałem po różnych forach to to jest wina karty graficznej lub wentylatorków że za słabo chłodzą właśnie kartę. Ewentualnie może to być zasilacz ja monitor specjalnie nowy kupiłem i dalej to samo więc to nie jest wina monitora !!! ;]

Weteran
Opublikowano

W ustawieniach zasilania masz pewnie ustawione, aby przechodził w stan wstrzymania.

Jak masz xp to:

PPM na pulpit -> Zakładka wygaszacz ekranu -> zasilanie i tam masz.

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...