Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim programem zrobić sobie metaliczny głos?

PawloMix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, znacie taki program ? Np. użytkownik na yt MultiGameplayGuy edytuje jakimś programem głos i ma metaliczny jakby, wzmocniony jakby. Możecie dać tutorial? Jeśli tak to proszę dać link bądź nazwę i tutorial czyli jak to zrobić :) ;P.

Opublikowano

Edycja tego pliku z moim głosem, a nie do zmiany głosu :).

jeśli chodzi już o gotowy plik tylko z samym głosem to byle jaki edytor dźwięku posiada jakieś bajery, jeśli masz już nagrany cały plik(gameplay+dźwięk z gry+Twój głos) tutaj będzie ciężko bo raz że takie programy kosztują kupę kasy a dwa takie rzeczy to się robi w studio przy odpowiednim sprzęcie, niestety nie znalazłem żadnego filmu z tym kolesiem z YT co podałeś z jakimś "metalicznym głosem" więc podaj konkretny link bo jestem pewien że albo był edytowany tylko sam plik audio z jego głosem i niczym więcej albo dźwięk był nagrany w czasie rzeczywistym z udziałem np tego programu co CI podałem

819531478353821175209.gif

Opublikowano

AudioCity chyba tak się to pisało -.^?

Tak mam ten program, ale on nie ma takich bajerów jak "WZMOCNIENIE" głosu na taki jakby "METALICZNY" ...

jeśli chodzi już o gotowy plik tylko z samym głosem to byle jaki edytor dźwięku posiada jakieś bajery, jeśli masz już nagrany cały plik(gameplay+dźwięk z gry+Twój głos) tutaj będzie ciężko bo raz że takie programy kosztują kupę kasy a dwa takie rzeczy to się robi w studio przy odpowiednim sprzęcie, niestety nie znalazłem żadnego filmu z tym kolesiem z YT co podałeś z jakimś "metalicznym głosem" więc podaj konkretny link bo jestem pewien że albo był edytowany tylko sam plik audio z jego głosem i niczym więcej albo dźwięk był nagrany w czasie rzeczywistym z udziałem np tego programu co CI podałem

youtube.com/user/MultiGameplayGuy - skopiuj i zobacz niektóre filmy, ma taki przerobiony głos, ale to jego realny głos :).

tylko jakieś "bajeranckie efekty".

Opublikowano

byłem na jego kanale i nie słyszę tam "metalicznego głosu"

btw takie pojęcie w ogóle nie istnieje...

Może i nie istnieje "takie pojęcie", bo nie wiem jak to określić, nie wiem jak Ty, ale ja go oglądam od dawna i On dawniej nie miał takiego efektu głosu, nie wiem jak to nazwać, ale nie miał takiego głosu, tylko teraz jakiś efekt dodaje. . .

Opublikowano

Może i nie istnieje "takie pojęcie", bo nie wiem jak to określić, nie wiem jak Ty, ale ja go oglądam od dawna i On dawniej nie miał takiego efektu głosu, nie wiem jak to nazwać, ale nie miał takiego głosu, tylko teraz jakiś efekt dodaje. . .

może przeszedł mutację głosu, każdy chłopiec przez to przechodzi ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Chodzi ci może o głos w takim stylu ?

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...