Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 na 2 partycjach

Gymat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pytanie brzmi Czy mogę mieć 1 metin'a na Np. Dysku D Z HACKAMI i Kamer Modem. A na Dysku C Zwykłego Metina bez hacków. Czy Metin2 z dysku C Nie będzie wysyłał logów jak bedę grał na Metinie z dysku D?. Chodzi mi tu o np. Gram sobie główną postacią na hackach w dzien, a na noc wystawiam shopa Normalnym metinem.

Opublikowano

Ja osobiście przez długi czas miałem jednego metina z kamer modem ( i obejsciem blokujacym logi) oraz drugiego "czystego" i nie zostałem nigdy zbanowany , na żadne konto , więc myśle że nei powinni Cię złapać :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

ja mam na jednym dysku 5 metkow, 1 czysty 2 kamer 3 fishbot 4 m2bob 5 mod ale tylko z wpisywaniem tej samej ceny.

Bany tylko za fb ale to gm widizal wiec ;)

Nie masz sie czego bać.

Opublikowano

Raczej Cię nie zbanują, chyba że będziesz między tymi clientami handlował, tzn. załączysz postać na haxach i bez haxów i będziesz dawał handel, wtedy możesz dostać bana.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Możliwość taka owszem istnieje, obecnie z tego co wiem banują za fb więc nie powinieneś wpaść prosto w ręce GMa . Jednak ze swojej strony proponuje przemiennie zmieniać clienta gry jak zaczniesz grać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

owszem, możesz tak jak najbardziej zrobić. na czystym metku jest również możliwość robienia pvp ;]

Opublikowano

Nie ma opcji, do tego myślę że użytkownicy Ci pomogli, cls . ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...