Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]

skakun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.mam taki dziwny problem z Minecraft .Grając już z godzinę na swoim save nagle zaczyna mi pisać

"Saving chunks" i tak juz z 5 razy to się zdarzylo.pomocy.na innym save tez tak jest :(

jak coś gram na modzie Balkon's Weapon mod od 2 dni ,wcześniej mi się to nie zdarzało .

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Musisz mieć za mało Ram lub zbyt dużo Mods wiem to z doświadczenia prowadzenia serwera dlatego sobie kupiłem Orginal Minecrafta i już mi to się nie zdarza i wgrywasz sobie tyle modów ile chcesz :) kup na allegro lub przez minecraft.net

Opublikowano

Zrozum, jeżeli usuwasz mod to nie wystarczy Force Update, w tedy najlepiej usunąć cały folder .minecraft, poza launcherem i pobrać świeżego minecrafta na nowo.

Możliwe też, że jak miałeś wcześniej jeszcze inne mody, a teraz jeszcze inne i używałeś je na tym save to jest możliwość że save się poszedł je**ć.

A co do @up co ty gadasz.... to z jednej strony bez różnicy sprawdziłem na orginale oraz piracie. Na piracie miałem 10 modów i występowało to samo, a na orginale też to samo.... To jest wina tego że jakieś pliki *.class się gryzą lub mają błędy w kodzie źródłowym.

@Edit też jest możliwość, że nie wgrał jakiegoś pliku *.class lub plik źle "wszedł" do pliku minecraft.jar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...