Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Refy

Tubcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Znalazłem w temacie że od 50 refów nie można robić samemu.

Czy to prawda ?

Co o tym myślicie?

Mam 37 i chce robić dalej.

Opublikowano
System zaproszen ma na celu nagrodzenie graczy, którzy zapraszaja swoich znajomych do gry w League of Legends. Z tego powodu, odradzamy tworzenie kont typu "smurf", umieszczania ukrytych linków zapraszajacych, lub korzystanie z botów/skryptów w celu zdobycia tych nagród. Stanowi to naruszenie warunków uzytkowania Kodeksu postepowania League of Legends, który zabrania: "Brania udzialu w dzialaniach, które wedlug Riot Games polegaja na oszukaniu innego uzytkownika Gry..." Zdobywanie nagród programu ZZ w nieuczciwy sposób jest niesprawiedliwe w stosunku do graczy, którzy takze biora w nim udzial i przestrzegaja warunków uzytkowania i w zwiazku z tym, mozemy uznac, ze nagrody te nie zostana przyznane.

Z tego wynika, że bana nie powinieneś dostać, jedynie możesz nie dostać nagrody.

Bóg to twoje sumienie

Gość Menesterowy
Opublikowano

Nie można dostać bana za robienie refów sobie, z tego co słyszałem, to przez to nie można tylko lecieć do Riot'u.

I tak, kolega może robić Tobie, a Ty jemu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...