Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Email z konta

Amid121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki prOBLEM mam emaila na o2 i nie pamietam hasła,administracja napissała mi że moge je zmienic ,tylko musze wypelnic wniosek i do tego momentu było ok,ale chcą także dowód osobisty którego ja nie posiadam.Macie moze jakis pomysl lub wzór takiego dowodu co bym tlyko zdjecie wstawil inne i i wysłął im(Dowody rodziców nei wchodza w gre :D)

thccc.jpg
Opublikowano

Jeśli podałeś prawidłowe dane rejestrując się to legitymacja jak najbardziej.

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Pisze albo dowod albo dowod opiekuna prawnego ;D

To w takim wypadku musisz założyć nowego emaila, albo dać dowód rodzica. Nic więcej nie zrobisz.

Opublikowano

Jesli wypelniles ze jestes dorosly to normalne ze o dowod Cie prosza.

Jakbys wypelnil ze masz np. 14lat to by inna sprawa byla.

Nowy e-mail tylko.

Opublikowano

Skoro e-mail należy do Ciebie i sam go tworzyłeś to w takim wypadku wystarczy kserokopia legitymacji szkolnej a ostatecznie paszport (w przypadku braku dowodów jest on uznawany za dowód ) Tylko pamiętaj najpierw napisz e-mail do Administratorów portalu gdzie szczegółowo opisz sytuację i poinformuj że dostarczysz ksero legitymacji, jednak możesz mieć problem jeśli przy zakładaniu e-mail podałeś inne dane, wtedy niestety ale nie uzyskasz dostępu z powrotem do tego e-maila gdyż oni muszą zachować ochronę danych osobowych a pewności nie mają wtedy czy rzeczywiście ty robiłeś to konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...